Note to self

Først vil jeg bare beklage at jeg sender ut et uferdig innlegg, innholdet et rotete, ikke ferdig, ikke ferdig gjennomtenkt, men jeg må. Må poste det før jeg mister motivasjonen fullstendig igjen. Jeg var skikkelig motivert når jeg begynte å skrive dette for noen dager siden, men nå er det meste av den motivasjonen borte. Men jeg må finne den tilbake. Dette går bare ikke. 

 

 

 

                                                   

Vet du hva? Nå skal jeg ta grep, nå skal jeg kjempe for meg selv, for å få det bedre. De siste ukene har vært harde, og Trondheimsturen var en oppvekker, den brakte dumme minner en vond sommer, om sommeren i fjor der jeg kunne hatt det veldig bra, jeg var i Miami i fem og en halv uke, men alt var jævlig. Et eksempel på det er at vi var i Orlando på Universal Studio parken og jeg ØDELA hele dagen med å IKKE spise, jeg orka ingenting, jeg hadde ingen energi og faen heller, det var greit, men det kunne vært fantastisk. Jeg er 20+ kilo lettere nå enn jeg var den dagen i fornøyelsesparken, men jeg har det fortsatt like jævlig. Nok er nok. 10 år og lengre enn det er NOK. Jeg skal få det bedre, jeg skal fikse det ene jeg faktisk kan fikse av alle sykdomsdelene mine.

Jeg skal sette sammen en kostplan, den skal være nøyaktig for da har jeg kontroll, men jeg skal få i meg 1000 kalorier per dag. Det er ikke nok når jeg skal stabilisere vekta, men jeg har fortsatt litt som jeg skal ned, men jeg skal gjøre det fornuftig. Jeg skal ikke svinge opp og ned 3 kilo på noen dager. Jeg skal spise. Jeg skal ha et stabilt inntak av mat gjennom hele uka, ikke ingenting ene dagen og alt den neste.

 

 

Så langt har jeg kommet med dette innlegget. Det er mye mer jeg må få ut angående dette, men det omfatter så mye, det er over et halvt liv med tanker og handlinger som må forandres. Jeg er skeptisk. Jeg er redd. Jeg må. Jeg vil ha det bedre. Jeg vil ikke ødelegge alt igjen. Samtidig så er det en høylytt indre krangel inni meg mellom Fornuften og Sult, jeg bør bare drikke, jeg kan ikke vise meg slik som jeg er nå på første møtet med ny behandler på tirsdag. Jeg må ned i vekt – FORT

 

Kaos sa du?
Reklame

2 kommentarer om “Note to self

  1. Håper virkelig du får motivasjonen tilbake…*prøve å sende litt*
    Det du har skrevet sålangt er fylt med utrolig mange viktige, men vanskelige ord… Du er sterk, ikke glem d mitt opp i alt ❤ Tenker på deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s