Kommentarer

Jeg er så lei meg for at jeg ikke har fått svart på kommentarene dere har skrevet i det siste, jeg håper virkelig dere vet hvor mye ordene dere legger igjen betyr for meg! Jeg blir så glad for hver eneste kommentar, det gjør så godt med oppmuntrende ord og forståelse. Jeg blir mer og mer fortvilt fordi antall kommentarer jeg ikke har svart på øker stadig, så nå har jeg bestemt meg for å si fellestakk, og begynne å svare på kommentarer fra den neste kommentaren som kommer, det blir rett og slett for mye å begynne på de som jeg ikke har fått svart på enda. 

Takk ❤

Pass på dere selv ❤

Reklame

2 kommentarer om “Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s