Ny behandler

I dag er min første time med ny behandler på poliklinikken og jeg er så spent, nervøs, redd for samtalen, det første møtet. Jeg håper sånn at det skal gå bra, at vi har en god kjemi og at jeg greier å prate.

Sist gang jeg var til samtale med gamlebehandleren min var 11. Desember. Det begynner å bli lenge siden og mye har skjedd/ forverret seg siden da.
Den 11. Desember gikk jeg i en zombietilstand ut av kontoret, greide å presse gråten bort til jeg kom meg inn i bilen, men da knuste alt. Jeg gråt stille hele bilturen hjem, låste opp døra til leiligheta mi og subbet meg inn i senga mi mens jeg begynte å hikste høyt.
Jeg gråt resten av den dagen og bestemte meg for å ikke gå dit mer, og det gjorde jeg heller ikke.
Det er lite vits i å gå til terapi for å bli tappet for det siste håpet man har.

Jeg vet ikke hva jeg skal svare hvis behandler spørr hvordan det går.
Jeg er redd for å være ærlig og ikke bli tatt på alvor. Sannheten er at jeg ikke vet hvor lenge jeg greier å holde hodet over vannet før jeg drukner, gjør noe dumt.
Jeg er så sliten av alt.

Reklame

8 kommentarer om “Ny behandler

 1. Hei vennen ❤ Jeg kan ikke huske om jeg fikk snapchat om hvordan timen gikk. Jeg håper det gikk bra og at du føler at kjemien var der. Jeg tenker på deg hver eneste dag. Du er så vakker, unik, verdifull og god. Mange store klemmer ❤

  Liker

 2. BareC: Hei, nei, jeg sendte ikke iom hvordan timen gikk, tenkte jeg skulle legge ut et innlegg, begynte i går men ble for trøtt. Men det gikk heldigvis bra, hun virket ut som en flink og forståelsesfull dame.
  Tenker på deg også hver dag, jeg ønsker deg alt godt her i livet, skulle så gjerne fjernet alt det vonde for deg, og det er ikke bare noe jeg sier. Jeg ble så glad for snapchat’en i dag der det stod at du hadde noen gode dager! ❤
  Åh, vennen, takk for gode ord ❤
  Glad i deg!<3

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s