Ett poeng til Friskt liv

Kvelden i går gikk bra, over all forventning faktisk. Jeg smilte, pratet med kundene og hjalp til med små ting som å henge tilbake plagene de ikke skulle ha.
Man skulle ikke trodd det skulle gå såpass bra da jeg en halvtime tidligere reagerte på angsten med å skjelve over hele kroppen, det var så vidt jeg greide å stå oppreist liksom.
Søsteren min fikk til og med flere kommentarer på om jeg jobbet der. For en fantastisk følelse, kanskje er det håp om at jeg en dag greier å komme meg ut i jobb, om ikke fulltid så kanskje noen timer i uken.
Men jeg skal ikke lyve, det krevde enormt av meg, og i dag er jeg fullstendig tom for krefter.

En annen ting som satt meg ut i går var kommentaren til venninna til søsteren min som hun driver butikken med, «bra du kommer og kan kjøpe de minste størrelsene, de har vi problemer med å selge for de som bor her på J ( en plass utenfor Stavanger) er mest litt større damer. WTF? JEG er jo stor! Skjønner ingenting…

Reklame

9 kommentarer om “Ett poeng til Friskt liv

  1. Kan tenke meg det, er viktig å ha slike ting man greier å mestre 😉
    Tusen takk, jeg var redd for fødselen, men nå er jeg bare stolt.
    Trodde aldri jeg kunne greie det 😛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s