Å huske de fine tingene i alt mørket

Jeg har forresten bestilt ut over 1300 bilder fra fotoknudsen. Jeg tar bilder omtrent hver dag, ikke «fine» bilder type fotograf, men bilder for å huske øyeblikkene som skjer. Slik at jeg kan minne meg selv på at det finnes fine sekunder også. Foreløbig ligger de i en pose i gangen, jeg har ikke orket å se på de eller gjøre noe med dem. Planen er å henge opp mangemange bilder på veggen min slik at jeg kan se på de i tide og utide.

Snart.

Forhåpentligvis. 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s