Lørdag levd

I dag har jeg:
– Vært tante på EKTE med energi til å underholde dem
– Blitt overfalt på gulvet av to herlige små tantunger som holdt på å le seg i hjel, noe som fikk meg også til å le
– Spist sammen med de andre
– Stekt vafler
– Lekt ball med Tatou
– Levd
Dagen har vært grei, jeg har fungert bedre enn jeg har gjort på lengelenge, og jeg prøver så godt jeg kan å være positiv. Det at jeg nå holder på å freake ut innvendig på grunn av det jeg har spist prøver jeg å skyve hardt unna. Det har kostet meg mye å fulge måltidene til de andre og det har vært lørdagsmat type usunn, men det har vært verdt det selv om jeg nå ikke orker å se meg selv i speilet.
Jeg føler meg som en liten unge igjen, med lørdagsgodt og diverse nrkunderholdning i en stue sammen med foreldrene mine. Vi er nemlig på bygda og passer barna til søs og svoger mens de er i bursdagsfest i byen. Vi skal overnatte til i morgen og fortsette barnepasset til i morgen ettermiddag.
Nå venter vi på at gullruten på tv2 skal begynne.
Små gleder.

Reklame

2 kommentarer om “Lørdag levd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s