Tungt

Dritt. Dag. Dum. Dag. Vond. Dag.

Æsj.

Kanskje det blir bedre i morgen.

Kanskje.

 

Nattklærne var på til klokka ble halv fire i dag, og den eneste grunnen til at de ble skiftet ut med en topp og en bukse var at mamma ringte og spurte om hun skulle komme å hente meg en tur. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten henne. I løpet av ettermiddagen/kvelden har vi gjort forskjellige små aktiviteter, biltur, solarium, leking med ball med Tatou, handling av matvarer og middagsspising, alt skrevet i feil rekkefølge. Hun så at jeg kjempet i dag og prøvde å få meg over på andre tanker. Postive ting.

Lettere sagt enn gjort i dag. I dag er jeg pessimistenes dronning. 

Reklame

4 kommentarer om “Tungt

 1. Uff…unner deg ikke slike dager. Det er noe dritt. Du var flink som kom deg ut litt likevel da, det viser mye styrke. Bra moren din er der og støtter deg vennen. Håper i morgen blir mye bedre ❤ Nattaklem*

  Liker

 2. Moren din virker som ett supert menneske, og som en utrolig god støtte for deg! ❤ Såå glad for at hun kom og hentet deg, så du fikk deg en tur ut, og ut av pysjen. Dager der en bare vil gå og forbli i pysjen er som oftest ikke gode dager. Og dårlige dager fortjener du ikke, du fortjener kun gode dager fullt med gleder ❤ Aldri glem at du er verdifull og så utrolig sterk vennen ❤ Hvordan er dagen din idag? Stooor kleeem <33

  Liker

 3. apologize: Hun er virkelig det. I går var en skikkelig drittdag, tvers igjennom, heldigvis er dagen i dag litt bedre, selv om hodet mitt ikke er helt på nå, tror det står i hvilemodus, greier ikke tenke.
  Stor klem! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s