Marerittmaraton

Nå burde jeg skrevet om hvor fint turen har gått hittils, og hvor godt det har gjort meg å komme meg litt bort – for det har det, virkelig. Det er lenge siden jeg har smilt slik, og jeg har funnet en ro jeg har lengta etter.

Men, det er alltid et men, i dag, nå, er ingen god dag. Ikke i det hele tatt. Jeg har reist fra det ene marerittet til det andre i løpet av nattens drømmelandtur og nå ligger jeg her, skjelvende, trist, redd, angstfylt.

Jeg hater mareritt og dessverre har jeg det ofte, nesten hver natt, men nå har jeg hatt noen dagers «fri» og da kom de ekstra hardt tilbake.

Viten om at i dag er det veiedag gjør meg vel heller ikke i bedre humør, jeg vet at det er idiotisk å ødelegge humøret for meg selv ved å gå opp på vekta, men i dag MÅ jeg. Jeg klarer ikke en dag til i uvissheten.

Jeg har spist. Spist. Spist. Det verste er at det ikke er noen som har «tvunget» meg. Jeg har spist på eget initiativ og hatet mot meg selv har steget i takt med hver bit som har blitt tygd, svelget.
Beholdt.

Jeg skal komme med et positivt innlegg senere, om de tingene vi har gjort og smilene som har blitt utvekslet, men nå greier jeg ikke det. Det får bli senere.

Reklame

3 kommentarer om “Marerittmaraton

  1. Jeg forstår at marerittet kan være skremmende, men du må ikke glemme hvor bra resten av dagen var og kun fokusere på at du hadde mareritt. Det var så mye annet som var bra den dagen her virker det som, dette var ikke så negativt som du tenkte, det var bare litt mye fokus på mareritt 🙂 En ting som mange drømmetydere bruker i mareritt, om du greier er å spørre det i marerittet «hva de ønsker fra deg», det er det vanligste en bruker for å unnslippe mareritt direkte.

    Liker

  2. Jeg er så glad for at du har hatt mange fine dager. Ikke la marerittene ødelegge for deg, prøv å legge de fra deg under sengen når du går ut.
    Jeg håper du får mange flere fine dager. Tenker masse på deg fine du ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s