Back home

Jeg er kommet hjem. Og jeg snublet vel kanskje i inngangsdøra når jeg skulle låse den opp, for faen, jeg datt ned. Igjen.

Missforstå meg ikke, det å være borte, vekk fra alt og få noen nye opplevelser, ferien,gjorde virkelig godt. De personene som møtte meg den dagen jeg kom hjem igjen  sa at jeg så annerledes ut. Øynene mine så så levende ut. Jeg så friskere ut enn jeg har gjort på lenge lenge ble jeg fortalt. Jeg smilte. 

Meen. Som alltid. Så kræsjlander jeg og de mørke tankene får igjen overtaket, negativiteten tar større og større plass for hver dag som går. 

Unntaket var i går, i går var en fin dag. Godeste besteste B var nemlig på besøk nærmest fra jeg sto opp til jeg la meg igjen for natta. Det var så kjekt, og selv om vi ikke gjorde stort, så var det veldig fint og vi fikk en god dag sammen. Takk B, for at du er du og at du får meg til å smile selv om det er helt greit når vi er alvorlige også. Glad i deg! ❤

Våknet i morges. Ingen bra dag. Kroppen verket og alt var tungt. Ble med mamma når hun skulle gjøre storhandel på matbutikken og selvfølgelig kom vi akkurat når det var langfri på ungdomskolen rett vedsiden av. Hurra. Ikke så veldig. Angsten steg i takt med ungdommene som fylte butikken. Jeg stressa veldig men handlevogna ble full, og jeg kom ut derifra 12 cola light flasker rikere. Mamma handlet mat.

Ja, hvordan går det med maten? Jo. Nei. Vet ikke? Jeg prøver faktisk å spise et visst antall kalorier i løpet av en dag. Jeg prøver å spise regelmessig og til de fastsatte tidene. Jeg spiser. Riktignok ikke i nærheten av det som regnes som «nok» mat, men jeg prøver. I dag lagde jeg meg til og med VARM middag, linser, men jeg freaka ut når jeg var ferdig så det kom opp igjen.. Men det at jeg i det hele tatt lagde meg en varm middag selv er vel et steg i riktig retning? Jeg vet ikke. Jeg vet ikke hva jeg vil lengre. 

Det lå et brev på bordet når jeg kom hjem på søndag morgen, jeg har blitt satt på venteliste til dps’et og innleggelsen blir innen 1. september. Det skal komme et brev med nærmere informasjon og dato for innleggelse.

Var på legekontoret igjen i dag, har vært der ganske ofte i det siste, men i dag var det en «normal» grunn til at jeg var der. Jeg tok nemlig noen blodprøver på forskjellige mulige allergier. Jeg har vært forkjøla siden i vinter. Februar tror jeg og det begynner å bli litt slitsomt, så hadde vært greit å funnet ut om det er noe annet som gjør at jeg er pottetett i nesa og nyser i tide og utide. Det skumle er jo hvis jeg faktisk er allergisk mot katt eller hund. Da får jeg heller leve med kronisk forkjølelse, men det er greit å vite det uansett.

Reklame

3 kommentarer om “Back home

 1. Glad at du fikk kjent på en fin dag og hadde besøk av B, det fortjener du ❤ Virker som turen sånn alt i alt har gjort deg godt, selv om det ikke har vært ett liv av vakre roser heller. Men du har vært sterk, du har stått i det, vær stolt av deg selv vennen! Det har du all grunn til <3!
  At du krasjlanda, var utrolig trist å høre, men jeg kjenner til akkurat den. Så jeg håper bare at du kommer oppover igjen, og ikke langt nedover! Hater at mat skal være så vanskelig for deg, du fortjener ikke dette! Vær sterk, og aldri gi opp vennen! Innleggelse innen september, hva tenker du om det? Tenker utrolig mye på deg ❤ Ikke glem det, og er her om du trenger det <33
  Godt du får sjekket opp i det, og kanskje får en grunn på hvorfor du nyser støtt og stadig og er pottetett.. Trist om det er allergi av hund/katt, men kanskje du kan få medisiner som vil lette litt på det uansett. Forstår tanken din på da å heller være kronisk forkjøla, håper ikke det er det du reagerer på!
  Stooor klem til deg nydelige ❤

  Liker

 2. apologize: Hei vennen, takk for en lang og god kommentar, ordene dine blir alltid satt stor pris på! ❤
  Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke i forhold til innleggelse innen september. Det skremmer vettet av meg, men jeg vet at jeg trenger det. Ting går ikke sånn kjempenbra, kanskje det blir innleggelse på sykehuset før det, jeg vet ikke. Prøver så lenge det lar seg gjøre å være hjemme.
  Tenker på deg også gode deg, jeg er her for deg også, ikke tvil på det!
  Stor og god klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s