Familien min

Jeg har i en stund nå hatt mistanke om at lillebror kanskje leser bloggen min. Det har blitt sagt små kommentarer som passet til noe av det jeg har skrevet uten at jeg har sagt det høyt til noen.

 I dag sa pappa noe som fikk meg til å lure på om han også leser, «du gjør ikke noe dumt nå når jeg er vekke ikke sant? Kan du love meg det? Ta meg i hånda? Da er det en avtale så slipper jeg å bekymre meg på turen» 

Jeg ble litt overveldet/overrasket fordi pappa aldri sier slikt, vi snakker svært sjelden psykdom sammen, og jeg har virkelig trodd at jeg har greid å holde maska litt sammen ihvertfall, så de skulle tro at det gikk greit med meg, så de slapp å bekymre seg. Kommentaren kom litt ut av det blå, pappa skal nemlig på en kompistur til usa i noen uker og reiser på tirsdag, og i det han gikk fra leiligheta mi før i dag var dette avskjedsreplikken.  

Poenget med dette innlegget er – Leser noen av dere (familien) bloggen min? Det er greit at dere gjør det, helt greit, men jeg vil bare vite om det slik at det ikke blir slikt hemmelighetstull som sist gang jeg blogget. Så hvis du lillebror, pappa, mamma eller noen andre leser, kan du/dere legge igjen en kommentar eller si det til meg?

Reklame

En kommentar om “Familien min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s