Krangel

Jeg sitter på den innegjerda terrassen, fra bakken under både hører og kjenner jeg lukta av en annen avdeling som koser seg med grillmat. Et lite stykke unna hører jeg og vet at resten av folkene på min avdeling nyter kveldsmaten sin.
Jeg?
Jeg sitter her og krangler med meg selv om jeg skal spise eller ikke..
Maten er vanskelig, kaos. Jeg har ikke greid å fullført ett måltid siden jeg ble innlagt for en uke siden. Så innmari lei av dette. Så lei av at noe så enkelt som å spise og spise riktig mat skal være så jævlig vanskelig.

Reklame

8 kommentarer om “Krangel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s