Homesick


 

Jeg har hjemlengsel. Det er heldigvis ikke så ille som i går, da gjorde alt bare skikkelig skikkelig vondt og jeg skjønte ikke vitsen med noe. De ansatte her på avdelingen er usikre på om det er best for meg å være her innlagt eller hjemme i trygge omgivelser. Jeg får se hva legen sier på torsdag, hva som skjer videre da. Jeg står jo på venteliste på dps også, så det blir jo ikke lenge ut i det «fri» uansett om jeg blir skrevet ut herfra nå snart eller ikke. Det er vanskelig å forholde seg til så mange nye mennesker, både personal og medpasienter. Jeg har liksom ikke energi til å delta i felleskapet, jeg orker bare ikke, selv om jeg gjerne skulle ha orket det. 

I ettermiddag skal jeg en tur hjem og ha en liten baketerapiseanse, det skal bli godt merker jeg. Både det å være hjemme en stund og bake litt. Små avledende aktiviteter som jeg ikke har fått gjort på lenge. 

Jeg gruer meg som bare pokker til dpsoppholdet, jeg begynner å innse litt av hva det faktisk innebærer. Mest av alt har jeg bare lyst å avlyse det hele, si at det går fint uten, men ærlig talt så gjør det jo ikke det. I dag har jeg spist både frokost og lunsj, selv om det var miniporsjoner og jegskal til og med prøve meg på middag i dag også. De har gitt beskjed til kjøkkenet at jeg skal ha maten uten saus eller fett i dag, fikk helt panikk i går og forgårs. Den ene dagen fløyt fiskestykket i en ugjennkjennelig smørje av saus og i går lå det faen meg og glinset i fett som dekte hele tallerkenen. Umulig, ikke faen om jeg skulle spise det. Og det gjorde jeg heller ikke.. Får håpe dagens middag er lettere å gjennomføre.

 

Reklame

5 kommentarer om “Homesick

 1. Skjønner godt at du har hjemmelengsel! Jeg har vært innlagt ganske mye, og når jeg blir innlagt der jeg bruker så føler jeg meg omtrent som hjemme.. Men når jeg var innlagt sist var jeg på akutten (for første gang), og jeg fikk helt panikk når jeg våknet!
  Hvis du skal ha et lengre opphold så tror jeg det vil gå mye bedre. Mer aktiviteter og mer stabilt, og du venner deg fort til det!:)

  Liker

 2. Håper du blir skrevet ut snart (om det er det du ønsker) ❤ Og enig med Lisa over her, hvis du etterhvert vil få en lenger innleggelse på dpset så blir det nok litt bedre enn nå. Da vil du etterhvert føle at det er litt mer hjemme, og det vil ikke være like kjipt kanskje. Klem<3 Håper dagen din blir litt bedre, og at du ikke bare kjenner på hjemlengselen hele tiden.

  Liker

 3. Dette går så bra så! du må på dpset ! det er ikke noe live dette kaose vi skaper oss.. det er ikke en måte du kan leve, eller syntes du det? er ikke du klar for en ettere hverdag? ja det blir tungt før det blir lettere men det vil være så verdt det! ❤ det vet jeg

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s