Is it too late for me?

Det er ingen god dag i dag.

Jeg hadde perm fra rundt halv ett til sju, skulle egentlig vært hjemme til åtte, men ting gikk ikke så bra så jeg reiste tilbake til avdelingen før avtalt. Jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal gjøre av meg. 

Å være hjemme gjør vondt. 

Å være på avdelingen gjør vondt. 

Hva skal jeg gjøre? Hva kan jeg gjøre…

 

Livet gjør vondt og uansett hvor jeg befinner meg finner Mørket meg. Jeg er så lei. 

Planen er at jeg og foreldrene mine skal ned til Stavangerområdet på torsdag/fredag og bli der litt over en uke for å passe de minste tantebarna mine der, mens søsteren min, mannen hennes og de to eldste tantebarna skal på ferie til Hellas. Mamma sa i dag at vi får se hva som er best, om vi henter tantungene halvveis mellom Ålesund og Stavanger og tar de med oss opp hit og passer de her eller om vi drar ned som planlagt. Jeg vet ikke hva som er best. På den ene siden vil jeg veldig gjerne se noe nytt, ha noen nye omgivelser rundt meg, men på den andre siden gikk ting svært dårlig forrige gang når jeg og mamma var der nede i April(?).  Jeg må tenke litt på det, og så får vi se hva det blir til. Jeg vil bare så gjerne oppleve noe godt, ha det litt fint i lengre enn en time av gangen. 

Sommer 2013.. Vi er visst uvenner ser det ut som. Tror du vi kan legge stridsøksa bak oss og nyte tiden sammen?

Reklame

2 kommentarer om “Is it too late for me?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s