Hjemme igjen

It’s been a weird day
A really weird day

Da var jeg plutselig utskrevet og hjemme igjen, selv om jeg ikke blir hjemme særlig lenge. I morgen tidlig setter nemlig foreldrene mine, jeg og Tatou oss i bilen og kjører til Sarpsborg og tar en liten harrytur innom Sverige, Nordby Shoppingcenter here we come ?? Vi skal overnatte på hotell i to netter før vi kjører videre til Stavangerområdet og vi blir der i litt over en uke for å være barnevakter.

Det skal bli fint å skifte omgivelser, men jeg regner med at det blir travelt også. Jeg håper bare på at denne turen til Storesøster sin familie går bedre enn den forrige…

Det er rart å være hjemme og vite at jeg ikke skal tilbake på sykehuset igjen etter endt perm, men jeg krysser fingrene for at dette går så bra som det kan gå.

Reklame

3 kommentarer om “Hjemme igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s