Et døgn i bilder

Første døgn på tur overstått. Det har vært greit så langt, hatt en fin dag i Sverige på shopping og selv om bilturen i går var lang var den ok.

Det var en lang biltur til Sarpsborg i går, heldigvis hadde jeg Tatou som holdt meg med selskap i baksetet.

Tatou får masse nye opplevelser nå, i går var han på bar og i dag var han med på restaurant.

Utslitt sovnet Tatou ved føttene mine i går før vi la han i buret for natta

I dag var det harrytur på programmet, jeg og mamma dro over grensa til Sverige mens pappa var igjen i Sarpsborg med hunden. Følte meg passe dum når vi måtte stå i kø utenfor systembolaget klokka halv elleve i formiddag og jeg gikk ut derifra litt lattermild og litt frustrert – jeg ble nemlig bedt om å vise legg selv om jeg ikke skulle kjøpe noe en gang, jeg var bare med mamma inn. Jeg er klar over at jeg ser langt yngre ut enn mine 22 år, men det må da være grenser, jeg handlet jo ikke noe.

Når vi var kommet tilbake til Sarpsborg dro vi alle sammen på restaurant selv om det bare var pappa som skulle ha mat. Jeg bestilte en stor cola light og ble meget fornøyd når jeg fant ut at det betydde 0,8 L glass. Jeg drakk to slike glass mens vi nøyt sola og det å være på tur, og tilslutt bestemte jeg og mamma oss for å kjøpe hver sin dessert!

I morgen blir det å stå opp tidlig for å begynne kjøreturen videre mot Stavangerområdet og så er det en uke med barnepass som venter oss. Skal bli fint å se tantungene mine der nede, fire gutter som alle er under syv år, blir så sjelden vi sees og de vokser jo voldsomt for hvert besøk. Det blir travelt, men jeg håper på å få slappe av litt innimellom også.

Reklame

En kommentar om “Et døgn i bilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s