Sannheten. Maten og hvordan den kontrollerer meg, Bilder av et liv fullt av Matkaoset

Dette er et innlegg som sitter langt inne, det krever mye, men det er også sannheten om hva som hele tiden kontrollerer meg. Maten. 

Jeg burde kanskje lagt ut dette bildet først, dette er meg som 13 åring, noen måneder etter dette bildet ble tatt ble jeg diagnosert med atypisk anoreksia. Jeg var lubben som liten, og hatet meg selv enormt, noe som resulterte i at jeg gikk ned 20+ kilo som 11/12 åring. 


 

Bildene er fra 2005/2006, dette er meg som 14/15 åring, jeg har vært prøvekanin for flere medisiner enn jeg greier å telle, og det har resultert i at jeg har lagt på meg MYE, og sulten er konstant til stede uansett hvor mye jeg spiser.

Disse bildene er fra 2006/2007, da jeg etter å ha gått igjennom en overspisingsperiode, nok en gang gikk ned igjen 20 + kilo, og matinntaket var svært begrensa. 

 


 

Disse bildene er tatt mellom juli og oktober 2010.  

Desember 2010.

Disse ildene er når jeg hadde min lengste og verste overspisingsperiode, jeg la på meg 50 kilo i løpet av kort tid. Jeg la på meg mer enn jeg veide når jeg begrensa matinntaket. Det er en jævelig opplevelse å mer enn doble seg selv, men det var det som skjedde på min andre overspisingsperiode. 

 


 

Dette er da altså meg slik jeg ser ut per i dag. Jeg har gått ned rundt 43 kg siden jeg var på jmitt største, jeg skulle likevel gjerne vært halvparten av størrelsen jeg er nå, da hadde jeg kanskje blitt fornøyd. Kanskje ting hadde vært lettere da? 

Reklame

7 kommentarer om “Sannheten. Maten og hvordan den kontrollerer meg, Bilder av et liv fullt av Matkaoset

 1. Veldig toft og modig innlegg! Saa trist aa se at du har slitt saa mye, spesielt ogsaa det at medisiner har hatt denne forferdelige bivirkningen. Likevel, ut fra innlegget og resten av bloggen ser jeg en vakker, slank jente som er vanvittig sterk og toff! Staa paa, jeg haaper for all del at ting vil bli lettere for deg med behandling og tid uavhengig av storrelsen din ❤

  Liker

 2. jeg beundrer deg for at du legger disse bildene. når jeg ser bildene så føler jeg meg ikke så aleine. jeg driver også å går opp og ned mye i forskjellige faser av min spiseforstyrrelse.

  Liker

 3. Maren Marengs: Det krevde mye å legge det ut, men til syvende og sist er jeg glad jeg gjorde det, det viser sannheten selv hvor vanskelig den sannheten kan være.
  Tusen takk for gode ord vennen ?
  Klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s