Sommeren i fjor

I mangel av ord legger jeg ut nok et bildedryss, denne gangen er det bilder fra sommerferien i fjor. Frustrasjonen over at sommerferien i år er ganske annerledes enn i fjor er stor, men jeg prøver å se på disse bildene og tenke tilbake med et smil. Selv om jeg var større på disse bildene enn jeg er nå og selvhatet var intenst, så var jeg på en måte gladere.Eller – jeg var gladere. Psyken min var såpass okei at jeg greide å få noen fine opplevelser, og ikke minst, jeg orket ting. Det varte jo ikke lenge, det tok ikke lange stunden fra jeg kom hjem fra Miami i fjor og alt var jævelig igjen, men jeg var generellt på et bedre sted sykdomsmessig for et år siden, selv om ting var langtlangt i fra bra.


Reklame

3 kommentarer om “Sommeren i fjor

  1. Så mange kule bilder:) Digger stilen din asså, du er bare rå! Håper formen snur og du får oppleve glede i sommer ❤ God sommer klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s