Begynnelsen på kampen er snart i gang

Hjertet banker fort, i hodet er det kaos.
Jeg er redd.

«Du skal på dpset mandag den 29.»

Om under en uke skal jeg legges inn, og når jeg kommer hjem igjen er det med en ny merkelapp i bagasjen. Jeg gruer meg noe enormt for selv om jeg vet veldig lite om opplegget der, vet jeg hva det er som skal jobbes med.
Det kommer til å bli vanskelig, jeg kommer til å måtte kjempe.
Jeg vet ikke om jeg klarer det.

Matkaoset skal få et navn.

Reklame

5 kommentarer om “Begynnelsen på kampen er snart i gang

  1. Vennen ❤ Du er tøff og du er sterk, og husk det er lov å føle seg svak eller liten. Matkaoset skal få ett navn, tenker på deg ❤ Er her! Glad i deg vennen – og husk : du er verdifull og har rett på all hjelp du kan få. Sender styrke til å ta imot. Si til deg selv – jeg klarer det. Ikke jeg klarer det ikke. Det blir nok tøft, men jeg har troen på deg – stoooor styrkeklem med omsorg og gode tanker i <33

    Liker

  2. Dette vil ordne seg! navnet på alt kaoset har ikke så mye å si, det som betyr noe er at du endelig vil få en mulighet til å ordne opp i dette! med en innsats vil du klare dette det vet jeg ❤ du er verdt det søta!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s