Balansetrening

Jeg venter litt på fallet, på det høye braket som kommer til å komme når jeg treffer bakken.

Bang.

Kræsj.

Kaboom.

Jeg holder meg noenlunde fast på kanten enn så lenge. Litt balansetrening må til, for jeg vingler fram og tilbake med beina mens jeg vifter med armene her jeg står.

 

 

Hadde samtale med behandler i dag og på slutten av timen ble det snakket litt om hvor lenge jeg skal være her. I første omgang ble det sagt en måned. Jeg vet ikke om hun mente fra jeg kom inn på mandag eller fra i dag av, men som hun sa, vi skal snakke om det når det nærmer seg, om jeg er klar da.

August kommer til å bli tilbrakt som innlagt pasient, hei ho, dette skal bli gøy.  Nei, på det seriøse, jeg ble litt satt ut. Det ble liksom så virkelig når hun sa det sånn, og hun snakket om flere måneder også, men siden jeg har «huset mitt» så er det ikke sikkert at jeg trenger lengre tid. Men det er jaggu mye å jobbe med, ting går litt på kryss og tvers og jeg er ganske så sliten allerede. 

 

 

 

 

 

 

Reklame

3 kommentarer om “Balansetrening

 1. Jeg skjønner hva du mener med denne ventingen.
  Du skal vite at jeg er utrolig stolt av deg! Dette er stort. Det kommer til å være vanskelig og du kommer til å streve, men prøv å tenke på det du får igjen. Stå på, kjære deg. Jeg sitter her på sidelinjen og sender fine, støttende tanker!❤
  //
  Takk for den oppløftende kommentaren! Jeg setter pris på ordene dine 🙂
  Jeg skal følge deg på instagram. Fornavnet mitt er forresten Janne. (Cecilie er mellomnavnet)
  Klem❤❤❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s