Fake it ’till you make it

Tja. Hva skal jeg skrive? Hva kan jeg skrive er vel heller spørsmålet.

Det er titusentanker som smelter sammen til en stor floke Tomhet som gjør at alt jeg føler er ingenting. Ingenting av alt. Det gjør litt vondt, det er litt ekkelt, men det er også litt godt.

Hodet mitt er tomt samtidig som det er veldig fullt. Forstå det den som kan. Alt blir til ingenting. Ingenting blir til alt.

I dag har jeg vært og tatt blodprøver på legekontoret i bygda, og jeg har hatt en liten samtale med behandler igjen. I går ble vi enige om hva jeg skal spise, noe som foreløbig ser slik ut.

 

Frokost: Skyr med musli.

Lunsj: 1 knekkebrød.

Middag: En liten middels porsjon middag.

Kvelds: 1 knekkebrød.

 

Velvel, jeg begynte fint, spiste frokosten som jeg tidligere har droppet, men det ble til at jeg droppet lunsjen istedenfor i dag.  Får prøve igjen i morgen. I tillegg lagde jeg blomkålsuppe til resten av avdelingen til lunsj i dag, men jeg fikk «innvilga» å ha suppe til middagen istedenfor laksen jeg egentlig skulle ha, noe som vil si at jeg så langt i dag har spist 342 kcl så langt, og med knekkebrødet jeg skal spise til kvelds kommer jeg opp i 409, noe som er greit for de her, men som får meg til å lure på om hvorfor de synes det er greit, er det fordi jeg er så feit? Fordi jeg trenger å gå ned i vekt? Synes de at jeg er like ekkel som jeg selv synes? Er det derfor?

I dont know.

 

 

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Fake it ’till you make it

  1. Spør dem hvorfor de synes det er greit i stedet for å gruble så mye på det,det ville jeg ha gjort:) Ønsker deg masse lykke til fremover:) Stor klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s