I’m fighting – believe me

Hei.
Hvem er du?

Jeg er den personen som hater seg selv så intenst at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med hatet eller hvor jeg skal plassere det. Som har hatt dette hatet så lenge jeg kan huske. Som ikke husker hvordan det er å se seg selv i speilet uten å ville begynne å gråte eller kaste opp. Som i mange år blånektet å bli tatt bilde av, og på de få bildene som finnes av meg fra de årene, vekta gikk opp og ned og opp igjen, så er ikke noe fint smil som møter deg. Det er tristhet i øynene. Det er sårhet. Det er en grimase som prøver å ligne et smil. Jeg var i Disney World i Orlando og har ikke et eneste bilde av meg selv der fordi jeg var for feit til å bli tatt bilde av. Ironisk nok så la jeg på meg 30 kilo til før vekta igjen begynte å gå nedover.

Dagen i dag har vært full av selvdestruktivhet. Jeg kasta fire års kamp ut av vinduet, men helt ærlig så hadde jeg ikke noe valg, jeg måtte gjøre noe for å føle. For å få en liten pustepause fra mørket.
Jeg drømte at jeg tok en overdose i natt. Det har vært en veldig tung dag, og jeg strever for å holde meg oppe, for å ikke drukne. Jeg skal klare det på ett eller annet vis, men det innebærer at jeg må ta i bruk noen metoder jeg trodde jeg var ferdig med.

Reklame

4 kommentarer om “I’m fighting – believe me

  1. Jeg heier på deg:)fordi om man har et tilbakefall på skadefronten vil jeg ikke si at du har kastet fire år ut av vinduet. Du har kjempet i fire år og det er bra. Alle kan ha tilbakefall,ikke la det knekke deg helt vakre<3 Håper du en dag kan se hvor vakker du er:)Selv om jeg ikke kjenner deg så føler jeg at gjennom det du har delt her at jeg vet litt om deg. Synes du virker som en fantastisk person<3 stor klem ikke gi opp enda

    Liker

  2. Tilbakefall er en del av prosessen. Ikke legg for mye i det, glem det helst. Dette skal du få til. Livet ditt er tøft å leve, men du skal komme deg igjennom dette!
    Jeg er her for deg.
    Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s