Finally

Endelig kan jeg legge ut et lite smil, et positivt innlegg. Det er lenge siden og alt for etterlengta. Men i dag kan jeg altså gjøre det. Dagen i dag har vært fin, travel, men fortsatt fin.
I morges når jeg var ute og tok meg en røyk kom denne vakre regnbuen lysende mot meg på himmelen i en finfin blanding av sol og regn. Jeg elsker regnbuen og i dag var det en god start på å begynne på nytt, legge forrige uke bak meg.

Ja, også var jeg da en liten tur innom leiligheta mi i formiddag, og det hjalp veldig på humøret å ha en malende, kosete Zaphira på fanget igjen. Dyr altså ❤
Jeg må innrømme at det var både litt rart og vanskelig å være hjemme i de to timene jeg var der, men det gikk greit nok. Jeg spiste lunsjen som planlagt og så litt på tv.

I ettermiddag etter jeg hadde spist middag kom R fra huset på besøk, og vi bestemte oss for å dra en tur innom kjøpesenteret nært byen, så igjen ble det lang biltur på meg, men jeg liker å kjøre bil jeg så det gjorde ikke noe.
Jeg fant meg en nydelig svart vinterkåpe, noe jeg faktisk trengte i og med at de jeg har fra før er for stor, så selv om den kostet 1000 kroner er jeg godt fornøyd. Betalte også klarnaregningen på et kamera jeg bestilte før helgen, så i dag har jeg jaggu brukt penger ja.
Kameraet skal jeg ha til USAturen, må jo få tatt mange bilder og det er ikke alltid like lett å drasse med seg et stort speilreflekskamera når man er ute å går.
Jeg er nok en stor shoppaholic, jeg elsker å gå rundt i butikker, og handle fine ting. Man får ta de små gledene i hverdagen i mot med åpne armer selv om det så er materialistiske gleder innimellom.

Har forresten vært flink pike i dag og fulgt kostlista til punkt og prikke også!

God dag. Endelig.

Reklame

6 kommentarer om “Finally

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s