Unormalt normal

Nok en dag er snart overstått, opplevd, overlevd.

Frisørtimen gikk greit, men det tok en del krefter å gjennomføre så når mamma kom for å hente meg gikk jeg som i en koma fordi angsten hadde herjet slik.

Jeg ble litt…hva skal jeg skrive, unormalt normal på håret og det er veldig uvant. Jeg er ikke helt sikker hva jeg føler om det, men det ble jo fint, bare ikke helt meg selv.

I morgen blir det endel utfordringer da også. En gang før klokka ni om morgenen skal Behandler se og undersøke litt, skal ikke gå inn på hva før jeg vet hva resultatet blir, men det er noe jeg både gleder og gruer meg masse til. MASSE!

Klokka to er det familiesamtale igjen, hadde en for to uker siden også, og det gikk bedre enn forventet så jeg håper det blir likedan i morgen.
Jeg sitter å hører på, og sier ikke så mye, nikker eller rister på hodet for å vise at jeg er enig/uenig. Jeg takler ikke å snakke når det blir mange mennesker og spesielt ikke med familien min i samme rom, men jeg er likevel glad for at vi har disse møtene nå. Det er litt fint å høre hva mamma og pappa tenker om saker og ting.

Etter møtet er ferdig skal jeg sitte på med foreldrene mine hjem og ha den første overnattingspermen på snart fire uker. Det blir kun en natt denne gangen, jeg er både spent og nervøs på hvordan det kommer til å gå, men jeg gleder meg til å sove i min egen seng, kose med Zaphira og slappe av foran tven. Krysser fingrene for at det går bra.

I ettermiddag har jeg vært sliten, og tankekaoset har romstert voldsomt, men jeg har likevel greid å gjøre litt aktiviteter. Gått tur med personalet, hjulpet til med å skifte gardiner på stua på avdelingen og ikke minst har jeg heklet og vært litt kreativ. DET er deilig det, å endelig være i stand til å lage ting, være kreativ. Jeg har savnet det voldsomt, jeg har rett og slett ikke greid å gjøre noe slikt på evigheter, og da mener jeg virkelig evigheter.
Jeg holder også på med et julegaveprosjekt til tantegullet på ett år, syr to små ugler som hun kan ha hengende på rommet sitt, hun har nemlig fargerike ugler som tema for soverommet.

Reklame

5 kommentarer om “Unormalt normal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s