Jeg vil bytte koreografien min

Jeg har fått utdelt en koreografi i livets dans jeg ikke liker. Det er to skritt fram, og tre skritt tilbake. Jeg liker det ikke, jeg vil endre den. Ett skritt fram, to steg tilbake. For så å gå to skritt framover igjen. Jeg må bare godta at det alltid vil komme nedturer, tilbakeslag, men faen heller, jeg vil gå framover også. Komme meg videre.

Jeg hadde overnattingsperm i natt, den første på fire uker. Det ble en nedtur. Jeg tok valg jeg vet jeg ikke burde tatt, og det var tilbake til start. Nok en gang.

I dag har jeg kjempet for å klare dagens mål, og så langt går det greit.

Jeg er lei av å hele tiden skuffe folk, så jeg har unngått sannheten. En dag skal jeg klare meg og vite at det er ett helt hundre prosent ærlig svar jeg gir når jeg sier at det går greit. Kanskje jeg til og med kan svare bra? Det er fremmed, skummelt å tenke på, men det finnes kanskje en bitteliten smule med håp i meg som tror at jeg en dag kan svare et ærlig Bra på spørsmål om hvordan det går med meg.
Det er foreløpig langt og lengre til, men en dag..

Jeg er tilbake på avdelingen nå og jeg kjenner at det er litt godt.

Reklame

4 kommentarer om “Jeg vil bytte koreografien min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s