Forget perfect, I’m trying not to be worthless

Jeg vil skrike, hyle ut, snakke, fortelle, forklare. Jeg klarer ingen av delene, ordene mine stopper å lage lyd i det jeg åpner munnen for å prøve å snakke. Og hvordan skal jeg forklare til en utenforstående hvordan kaoset inni meg er, hva som plager meg, når jeg ikke engang greier å forstår det selv?
Det er umulig.

Jeg er trøtt. Det føles ut som om tre fjerdedeler av kroppen min har sovet i hele dag, mens den resterende våkne delen har prøvd alt den kan for å gjøre opp for resten av kroppens fravær. Jeg forventer ikke at dere skal forstå hva jeg mener, jeg vet ikke selv hva jeg mener. Jeg er bare så forbaska trøtt og lei av å kjempe.

Jeg prøver virkelig, det må du tro på, men jeg klarer det bare ikke. Uansett hva jeg gjør blir det feil. Alt er bare feil.

Spiser jeg er det feil.
Spiser jeg ikke er det feil.
Står jeg opp er det feil.
Ligger jeg i senga hele dagen er det feil.
Smiler jeg er det feil.
Smiler jeg ikke er det feil.

Jeg er sliten, veldig sliten, men likevel fortsetter jeg å kjempe.
Jeg lurer på hvorfor.

Reklame

2 kommentarer om “Forget perfect, I’m trying not to be worthless

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s