A smiling fuckup

Jeg smiler. Et ekte genuint smil. Det er veldig uvant men veldig godt og etterlengta.

Det er kanskje «feil» grunn til at jeg smiler, men vet du hva? Jeg bryr meg ikke. Jeg kjenner på en følelse jeg nesten hadde glemt eksisterte i følelseregisteret mitt og samme hva grunnen er så spiller det ingen rolle.

Jeg smiler!

Jeg er hjemme på perm og denne fredagen er helt annerledes enn forrige fredag. Jeg slapper faktisk av!
Det er mange små grunner til det, som foreksempel så har jeg riktig kopp å drikke cola zero av, for en uke siden fant jeg ikke den. Det er små små ting, men når de ikke er som de skal være blir jeg satt ut av balanse.

I know I’m fucked up but right now it does’nt matter 🙂

Reklame

4 kommentarer om “A smiling fuckup

  1. Du er vakker vennen og du har et nydelig smil. Så utrolig bra at sånne små ting kan få deg til å smile, men ikke så kjekt at de små tingene også kan få deg så nedfor.
    Ta vare på den gode følelsen så lenge du kan ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s