Designhjelp og spørsmålsrunde

Som dere ser så er designet på bloggen fucka, og jeg kan dessverre svært lite om bloggdesign/hvordan lage det til som jeg vil. Har ekstremt lite peiling på sånne ting. Så hvis det er noen der ute som har lyst å hjelpe meg litt med å endre designet på bloggen hadde det blitt satt STOR pris på. Skjønner godt hvis ingen orker, men hvis det er noen som har lyst -Skrik ut, eventuelt legg igjen en kommentar/personlig melding ❤

Så tenkte jeg også å ha en liten spørrerunde igjen, er det noe du lurer på så ikke vær redd, spørr i vei, ingen spørsmål er forbudt. Det kan være alt fra hverdagslige spørsmål til spørsmål som handler om psykdom. Skal svare på dem, hvis jeg får noen da, i løpet av neste uke 🙂

Stay strong beautiful

Reklame

6 kommentarer om “Designhjelp og spørsmålsrunde

  1. Hm, jeg har kanskje et spm, som er det spm jeg alltid lurer på når jeg leser en blogg hvor noen sliter psykisk, og det er kanskje hvorfor du ble psyk?
    Du trenger ikke å svare om du ikke vil altså ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s