Too tired to function

Det er en stykk utslitt Håp som ligger i senga under både dyne og teppe nå. Uka som har gått har ikke vært den beste, jeg dro nok strikken litt langt forrige helg og brukte litt for mye krefter i forhold til det jeg faktisk har og det har straffet seg dessverre.

Det som er positivt med uka er at jeg har holdt på endel med diverse kreative ting og nå begynner jeg faktisk å snart bli ferdig med endel hjemmelaga julegaver.

På onsdag hadde jeg tannlegetime igjen, og fortsatt er det uklart hvor mange flere besøk som må til før alt er fikset. Åh så glad jeg er for at det blir dekt, tørr ikke tenke på hvor mye det egentlig koster.

Denne helga skal jeg ikke på noe perm, jeg skal være her på dpset og samle opp litt energi, nye krefter til å kjempe videre. Det er egentlig greit, jeg får heller ta perm neste helg hvis jeg orker.

Berg og dalbanen som er livet mitt har etter å hatt en periode der vogna holdt seg stabilt oppover, men nå kom det plutselig en bratt bakke som bare går nedover og nedover i det uendelige. Jeg håper det snart jevner seg ut litt igjen, at jeg kan kjøre litt framover på en strak strekning, for det er jævlig slitsomt å svinge slik.

Reklame

3 kommentarer om “Too tired to function

 1. freakdeeluxe: aw, takk kjære deg, det betyr mye! Bare det at du kommentere hjelper mye ❤
  Husk at jeg er her for deg også, værsåsnill å si om det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg! ❤
  Stor klem tilbake vennen

  Liker

 2. Tusen takk <3<3
  Er det leiligheten/rommet ditt der bildet ditt på headeren har tatt forresten? Det var serriøst kult der, måtte bare si det! Spessielt veggene dine var utrolig fine ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s