Shhh, something good is maybe coming soon

Mamma og Tatou kom på besøk i dag og Tatou fikk lov til å bli med inn på rommet mitt. Vi satt der i nærmest en time, mamma hadde med seg nye forsyninger med garn og cola zero så nå er jeg klar til neste uke.

Jeg har allerede begynt på et nytt sitteunderlag, denne gang til tantunge S i fargene grønt og blått, og når jeg er ferdig med det, skal jeg begynne på et til tantunge E i rosa og gult.

Orker jeg/strekker tiden til, skal jeg prøve å få lagd hvert sitt til de fire tanteungene guttaboys i Stavanger også som de skal få til jul.

Apropos de i Stavanger, mamma fortalte meg at hun har bestilt flybilletter til seg og søs + tantunge E, de skal nedover en liten tur slik at de får feiret bursdagen til tantunge P som blir fem år 1 oktober. Først ble jeg litt skuffa av at jeg ikke skulle bli med men mamma hadde et godt poeng i det hun sa om at det hadde blitt altfor travelt for meg nå.
Alt for mange folk/barn/bråk/stress til at det gjør meg noe godt slik som situasjonen er nå. Jeg får heller ta igjen å besøke de en annen gang.

Meeen, mamma hadde en god og spennende nyhet til meg også, akkurat hva det går ut på venter jeg med å dele før det er bestemt hundre prosent, og alt er avklart med behandler osv.
Jeg håperhåper virkelig at det lar seg gjøre, det hadde vært godt for sjela og ikke minst gitt meg glede. Jeg krysser fingrene!

Tatou hoppet opp og slappet av i senga mi, så nå lukter det godt av hund i den, akkurat slik jeg ville. Da kan jeg sovne med gode minner og Tatou er ikke fullt så fjern fra meg.

Dagen i dag har i grunn vært grei, den har gått fort også. I tillegg til besøk og strikking, har jeg også vært på biltur til Brattvåg, en liten bygd her i området, og jeg har hjulpet til på kjøkkenet med å lage til en salat til kveldskosen til de andre. Jeg skal ha mine to faste knekkebrød som vanlig, jeg hadde bare blitt utrolig stressa om jeg skulle spist noe annet. Det er en slags gryterett de skal ha som inneholder kjøtt, og jeg spiser ikke kjøtt uansett.

Vel, matmessig, å følge kostlista denne uka har vært ekstremt vanskelig og jeg må bare innrømme at det ikke har blitt så mye mat.
Neste uke er en ny sjanse antar jeg..

Minner også om spørsmålrunden, er det noe du lurer på skal jeg prøve så godt jeg kan å svare.

Håper dere har en fin lørdagskveld ❤

Reklame

6 kommentarer om “Shhh, something good is maybe coming soon

 1. Ååh, han er så fryktelig søt! Så heldig du var som fikk ha han med inn på rommet ditt! Der jeg var var det strengt forbudt med dyr og slike ting. Regner med at det bildet er tatt på rommet ditt der, og vil bare si at din seng er plassert akkurat slik min var da jeg var innlagt. Hadde også skap ved enden av sengen. Hadde eget bad også, men måtte gå ut av rommet for å bruke det, selv om det egentlig lå i rommet hvis du skjønner? Det var bare ikke dør direkte inn dit.
  Er du vegetarianer eller er det bare kjøtt du ikke spiser?
  Klem ❤

  Liker

 2. Så nydelig det øverste bilde var. Det finnes virkelig ikke noe bedre enn hunder 🙂 men du, av en eller annen grunn får jeg ikke til å legge deg som venn? Mulig det bare er noe galt med telefonen min. Men kan du legge til meg? Vi følger hverandre på instagram, så kunne godt tenkt meg å fulgt bloggen din også 🙂

  Liker

 3. Cecilie: Ja, han er herlig søt 🙂 Han fikk faktisk det på lørdag, vet ikke om det bare var et engangsunntak, men jeg håper ikke det for det lyste virkelig opp dagen min å ha besøk av han her!
  Bildet er tatt her ja, så morsomt at vi hadde lignendes rom da 🙂 Jeg har også eget bad, men slipper heldigvis å gå ut av rommet for å gå inn dit. Hadde et slikt bad utafor rommet på dpset jeg var på for fire år siden, skjønner ikke tankegangen med det altså. Så mye lettere å bare ha det på samme sted når det uansett er alenerom/bad..
  Jeg er ikke vegetarianer, jeg spiser fisk og en sjelden gang kylling, men driver å tenker på å kutte ut kyllingdelen, de siste fem månedene har jeg vel bare spist det ett par ganger uansett, før spiste jeg det mye oftere. Det er nok endel av spiseforstyrrelsen, men jeg takler heller ikke tanken på å spise noe så søtt som en sau eller andre dyr heller.
  Klem ❤

  Liker

 4. Håper også at han får lov til å komme inn på rommet ditt flere ganger, for din skyld ❤
  Jeg vet, det å ha toalett utenfor rommet er helt idiotisk. Det stoppet meg mange ganger fra å bruke det.
  Klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s