Sliten

En lang dag med mange utfordringer er snart slutt. Jeg er så trøtt at jeg sikkert kunne sovnet, men det er litt tidlig å legge seg klokka ni, så jeg får prøve å holde øynene åpne en liten stund til.

Tenkte å sette på noen episoder med How I Met Your Mother og selv om jeg har sett de mange ganger før er det igrunn greit å se noe som jeg slipper å konsentrere meg så veldig mye om å følge med på. Har du derimot tips på en serie eller to du anbefaler taes det i mot med takk, hadde vært fint med noe nytt også.

Som sagt har det vært en lang dag, først hadde jeg en hastetime hos tannlegen for i går fikk jeg vite at det ikke er normalt å ha tannverk en uke etter tannlegebesøk og det hele endte med en rotfylling i dag. Gøy ikke sant? Det som er enda gøyere er at nå har jeg bare en midlertidig fylling som må borres opp igjen og fylles på nytt i neste time som er 11. Oktober, som gjør at det som originalt skulle gjøres den timen må utsettes og det må legges på en time til på den stadig lengre lista.

Rett etter at jeg var ferdig hos tannlegen var det å suse inn til poliklinikken der jeg hadde time med psykologen min. Det var en tøff og utmattende samtale i dag. Det er mye som må ut av mørket og bearbeides og det kommer til å kreve mye av meg.
Jeg tror likevel det er nødvendig for å kunne komme meg videre og etterhvert få det bedre, så selv om jeg gruer meg er jeg klar.

En tur innom europris for å kjøpe garn til forskjellige prosjektet ble også gjort på turen tilbake til dpset men da var hodet mitt så slitent at jeg vet ikke om jeg fikk handlet alt det jeg trengte, selv om det ble ett nett fullt av garn jeg dro med meg derfra.

Så var det middag og etterpå fulgte nok en samtale, denne gangen med behandleren min her og også den var krevende.

Det har vært fint vær i dag, kaldt, men opplett og behandler foreslo at jeg og primærkontakt S kunne gå oss en tur. Som sagt så gjort. Det som skulle vært en fin tur endte i panikk og annet faenskap da jeg svelgte ett insekt når vi gikk i fjæra. Insektsfobi og svelging av dyr er ikke en særlig god kombinasjon for å si det slik, men jeg greide med hjelp av S å takle situasjonen noenlunde greit. Det som er litt tragikomisk er at grunnen til at jeg hadde munnen åpen var fordi jeg akkurat skulle til å si at det hadde vært umulig for meg å gå i fjæra før, insektsfobien hadde satt en stor stopper for det, men nå var angsten blitt mindre og jeg klarte det faktisk. Jaja, jeg fikk jo iallefall utfordret angsten i dag om ikke annet.

Så avslutter jeg med noen gode ord.
På søndag kveld reiser jeg og mamma til Vilnius i Litauen og blir der til onsdags kveld. Det skal bli bra, jeg gleder meg masse ❤

Reklame

6 kommentarer om “Sliten

 1. Har du netflix? I så fall kan jeg anbefale Orange is the New black. Sons of Anarchy (knallkjekk serie), Breaking Bad, Dexter (også kjempekjekk), Modern Family (morsom), Weeds og Breakout kings. Alle disse seriene er kjekke synes jeg. Bare håpe du har netflix nå da.
  Håper du får ei god natt i natt der du sover godt uten for mye mareritt.

  Liker

 2. NCIS er en favoritt her hos meg, men jeg har sett mye på HIMYM og 🙂 Har en søster som er veldig på supernatural,men det vet jeg ingen ting om selv.
  Så herlig den turen høres ut! Det unner jeg deg 🙂

  Liker

 3. Signerer utilstrekkelig. Skaff deg gratisabonnement med netflix. Likte også å se orange is the new black. Breaking bad er også å anvefale. Da har du timesvis med tidsfordriv for hver episode er lang og det ligger ut maaaange episoder og serier. Enjoy! Ønsker deg masse god tur til Litauen:-)

  Liker

 4. utilstrekkelig i livet: Takk for mange gode tips, har tilgang til netflix kontoen til foreldrene mine, hehe så jeg skal sjekke ut disse seriene når jeg kommer tilbake fra tur 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s