Om 24 timer sitter jeg i ett fly

For en stund siden sto det noe fint på informasjonstavla sammen med hvem som var på vakt og hvem som skulle ha samtale i løpet av dagen.

Istedenfor å skrive
-Ha en fin dag-
sto der
-Lag en fin dag-

Det satte jeg pris på, og har tenkt litt rundt det. Man kan jo ikke bare forvente å få en fin dag uten å gjøre noe med det selv. Så i går kveld når jeg var i det kreative hjørnet lagde jeg blant annet denne lille tingen som du ser på bildet.

Jeg liker godt inspirerende ordtak, og selv om det er sjelden jeg greier å bruke det som står der i hverdagen, prøver jeg likevel å omgi meg med slike små oppmuntrende ord. Noen ganger kan det hjelpe å se noen fine ord og minne seg selv litt på det positive, at man må fortsette å kjempe.

Jeg har forresten lagd mange forskjellige slike små skilt/lapper og jeg har en ide om hva jeg skal bruke de til som dekorasjon i leiligheta mi når jeg kommer hjem og har overskudd til det. Tror det kan bli ganske kult om jeg får det til, skal legge ut et bilde når jeg er ferdig når den tid kommer 🙂

I dag var jeg trøtt og sliten når jeg våknet, så etter frokost og ett par røyk gikk jeg å la meg igjen for andre dag på rad og sov helt til lunsj/middag ( det er tidlig middag i helgene).
Jeg trengte det nok, var i mye bedre form når jeg sto opp igjen da, og jeg har brukt resten av dagen på å rydde rommet her, pakke ned det som er ferdig av julegaveprosjektene mine og pakket tingene jeg skal ha med til Vilnius.

Bagen, eller posen i dette tilfellet er klar til i morgen og det er jammen med jeg og. Jeg gleder meg sånn, det skal bli så utrolig godt å komme seg litt bort og få litt pause.

Diverse mestringstrategier er lagt, både havregrøtposer, kanel, splenda, brunost, sugerør, fresubin, osv er med i bagasjen. Knekkebrød skal jeg lage en ny dose av i morgen når mamma kommer og henter meg på formiddagen sånn at det også er i orden.
Nå er det bare middagsmåltidet som er usikkert, og jeg skal ikke lyve å si at det ikke skremmer meg å spise ute på restaurant i tre dager, men jeg skal virkelig prøve.
Det er dessverre ikke alt kaoset jeg kan reise fra, men jeg skal prøve å gjøre det beste ut av situasjonen likevel.

Om 24 timer sitter jeg ombord i flyet og venter på at det skal lette. Det er fint å tenke på det ❤

Reklame

6 kommentarer om “Om 24 timer sitter jeg i ett fly

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s