Back

Æsj, både mobilen og pcen er klikkings i dag, jeg hadde tenkt å poste ett innlegg med litt bilder fra turen, men det ville verken mobilen eller pcen være med på. Jeg får prøve igjen i morgen.

Ja. Nei. Så var jeg hjemme igjen da. Eller hjemme og hjemme fru blom, tilbake på dpset får jeg vel heller skrive. Kom hit sent i går kveld og i bilturen på vei hit greide jeg ikke holde øynene oppe, jeg var så trøtt og sliten at jeg sovna, og jeg gjorde vel ikke stort annet enn å sove helt fram til totiden i dag.

Jeg har hatt en fin tur, det var akkurat det jeg trengte, noen dager med bare koselige ting og å få noen nye gode inntrykk og opplevelser. Jeg og mamma brukte dagene i Vilnius til å traske rundt i gatene og ikke minst gå bananas på kjøpesenterene der.
Jeg er en hel haug kroner fattigere og en hel haug nye ting og klær rikere.
Fikk handlet meg mye fint, og noen julegaver ble også innkjøpt og unnagjort. Shopping altså ❤

Nå i dag og i kveld har ting likevel vært litt tungt, og jeg skjønner ikke hvorfor.

Hvorfor det alltid må straffe seg å ha noen gode øyeblikk. Det er vel bare slik det er for meg, slik det må være. Jeg håper likevel at ting føles litt bedre i morgen, for nå er jeg sliten, trøtt, trist, lei og i grinehumør uten å greie å gråte.

Sist gang jeg gråt var i mars/april og da gråt jeg så voldsomt at jeg tror tårelageret ble tømt og det vil ikke fylles på igjen heller tror jeg.

Jeg nekter likevel at en tung dag i dag skal mørkelegge den fine turen vi hadde, for det var virkelig kjekt.

Lets hope tomorrow is better

Reklame

En kommentar om “Back

  1. Så bra at du koste deg med mora di på tur. Det var nok virkelig godt å komme seg bort fra hverdagen slit og mas. Kan det være at du kjenner deg litt nedfor og tung fordi lufta har gått ut av ballongen. Det kjekke er over og hverdagen er tilbake?
    Håper dagen din i morgen blir litt bedre.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s