Planen framover

Oioioi, dette har vært en langdrøyd dag og klokka er ikke mer enn seks en gang jo. Kanskje har det med at vi stilte klokka i natt, kanskje har det med at jeg har hjemlengsel eller kanskje jeg rett og slett bare kjeder meg litt?

I uka som har gått har jeg bare hatt en dag perm hjemme, fra mandag til tirsdag, resten av tiden har jeg vært her på dpset. Neste uke derimot blir det å være mest hjemme, jeg reiser hjem i morgen formiddag, kommer tilbake på onsdagskveld/ettermiddag før jeg returnerer hjem på torsdags morgen og blir der til fredagskveld/ettermiddag.

På torsdag er det jo Halloween, og da har jeg invitert lillebror, søs og svoger på en liten Halloweenfeiring med utskjæring av gresskar, baking, middagsspising og spillkveld. Jeg gleder meg 🙂
Hihi, Halloween noe jeg liker godt, det er bare ta en titt i leiligheta mi, der er det Halloween året rundt, og jeg har bestilt litt forskjellige nye ting til å adde i samlingen min av rare ting og hjemme venter det 3 hentelapper på pakker som skal hentes på posthuset. Skal bli gøy å pakke opp i morgen og dekorere til torsdag ❤

Planen framover er halvveis lagt, neste uke blir det perm slik jeg beskrev ovenfor, uka etter fra mandag til torsdag og så uka etter der igjen skal jeg ha perm fra mandag og helt til søndag! Kanskje det blir utskrivelse etter det hvis ting går greit?

Det kommer til å bli noen litt tøffe uker framover, nå når jeg så smått skal vende tilbake til den virkelige hverdagen og jeg er litt(veldig) spent på hvordan det kommer til å gå, men jeg må si at jeg begynner å glede meg litt til å komme hjem for godt selv om det skurrer litt i magen bare ved tanken.

Humøret mitt svinger litt hit og dit, noe som er slitsomt til tider, men jeg kan trøste meg med at lavt er ikke bunnlavt og høyt ikke er himmelhøyt, det er mye verre når det er sånne voldsomme svingninger.

Ellers er jeg veldig trøtt for tiden, nattesøvnen min er ikke bra, det har vært mareritt etter mareritt i en lang stund nå, og det er virkelig ikke noe særlig å våkne som et skjelvende vrak hver eneste morgen. Kanskje det er hodet mitt sin måte å fucke ting opp for meg, når det endelig begynner å gå bedre om dagene må nettene bli verre.
Jeg foretrekker likevel å ha det greit i våken tilstand selv om søvnkvaliteten blir dårligere.

Nå i kveld skal jeg og primærkontakt S faktisk på kino her i bygda, det er evigheter siden sist jeg var på kino, og filmen vi skal se er detektiv downs. Den hadde visst ikke fått noe særlig bra kritikker, men jeg har lyst å se den uansett.
Primærkontakt S reiser forøvrig på ferie på tirsdag og blir vekke i tre uker, så den tiden jeg skal være på dpset framover blir litt annerledes den også. Hun er tilbake til jeg forhåpentligvis skrives ut, så det blir ikke farvel helt enda.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s