Happy

I går og i natt hadde jeg begge hjertene mine hjemme, hjemme der de hører til. Det var en veldig fin følelse og Tatou var så kosete også, så det gjorde underverker for sjelen min. Målet framover er å han hjemme mest mulig, men også at han skal være litt hos foreldrene mine så jeg ikke sliter meg ut igjen.

I går gjorde jeg noe stort, jeg sto der med dulcolaxpakken i hånda, helt klar til å svelge unna, men så så jeg ned på Tatou som lå der på gulvet og jeg la vekk pakken.
Jeg valgte Tatou.
Den første natten han var hjemme på flere måneder, og jeg ville ikke ødelegge den stunden.
Det gjør veldig vondt å innrømme/ skrive dette, men for noen måneder siden hadde jeg valgt pillene.
Tallet er fortsatt hovedfokuset mitt, men det begynner å komme andre gode ting inn i hodet mitt også som konkurrerer med spiseforstyrrelsen og det er litt fint.

Jeg ble ferdig med genseren jeg har strikket til tantunge E i dag, og i morgen skal hun få den når søs, svoger og lille E kommer på Halloweenfeiring.
Lillebror kommer også, og jeg er så takknemlig for at de vil være sammen med meg. Hvorfor aner jeg ikke, men jeg setter utrolig stor pris på det.

Fargekaoset har også gjort seg klar til halloween, det er kommet en del ny pynt i leiligheta mi, og selv om noe er bare til bruk for i morgen, kommer resten av tingene til å være her fast. Hos meg er det Halloween året rundt 😉

Om en times tid skal jeg tilbake på dpset, det har jeg blandede følelser om. Jeg kjenner at jeg er litt sliten, så det er kanskje ikke så dumt, men det har vært deilig å være hjemme også.

Og nå kan jeg dele en gladnyhet, vi skal feire jul hos tante i USA!
Planen var jo egentlig å være der under halloweensesongen, men innleggelsen ble lengre enn jeg trodde, så det alternativet forsvant, men amerikansk jul er heller ikke å forakte.
Da blir det å være i New York på bursdagen min og dagene rundt den, for så å reise til tante og familien hennes som bor litt utenfor Boston og ha julefeiringen der. Vi har feiret på den måten en gang tidligere, da fylte jeg 17 år i New York og julegavene ble pakket opp i nattøy på morgenen dagen etter julaften. Det var en fin tur.
Jeg gleder meg! ❤

Reklame

4 kommentarer om “Happy

 1. Den genseren ble kjempefin! Så flink du er : )
  Så bra at du klarte å legge fra deg dulcolaxen og tenke mer fremover. Det var veldig stort gjort av deg!
  Ah, jul i USA. Det høres så fint ut ❤

  Liker

 2. Dette var utrolig godt å lese ❤ Jeg er stolt av deg for at du klarte å legge fra deg pillene. Det er utrolig hvor mye dyr kan hjelpe.
  Jeg drømte om deg i natt. hehe 🙂 Jeg drømte at jeg gikk i mange timer for å besøke deg. Du kom ut i døren med Tatou og katten som jeg ikke husker hva heter, så ga du meg en stor klem. Etter det våknet jeg. Det var en fin drøm 🙂
  Jul i usa høres veldig kjekt ut. Kjenner jeg er litt misunnelig 😉 Det er godt at du har noe å glede deg til.
  Klemmer ❤

  Liker

 3. Cecilie: Takk 🙂 Ja, det var stort at jeg klarte det, Tatou får meg til å ville kjempe videre. Var riktignok ikke like flink senere i uka, men jeg tar små skritt framover og det er det som teller.
  Mhm, jul i USA er noe jeg gleder meg til, det skal bli godt å få komme seg litt bort og få noen gode opplevelser ❤
  Håper du får en fin søndag vennen! Klem ❤

  Liker

 4. BareC: Ja, det er helt utrolig hvor mye dyr kan hjelpe, jeg er så takknemlig for at jeg har dyrene mine, uten dem hadde jeg vært fullstendig lost.
  Å, så koselig! Jeg håper drømmemeg ga deg en stor og god klem, skulle ønske jeg kunne gitt deg en i virkeligheten også! ❤
  Varm klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s