I’m chasing the light

Happy Halloween selv om det er en dag for sent.

Legger ut noen bilder av gårsdagens feiring, og de to siste bildene er fra halloween hos tante i USA i 2010. 

Gårsdagen var kjekk, søs kom klokka tolv og vi bakte både cookies og kake før svoger, tantunge E og lillebror kom i firetiden. Siden jeg blir ganske så stressa om måltidene er til andre tidspunkt enn de faste, så spiste jeg og søs middag før de andre kom. Skulle ønske det ikke var slik, skulle ønske vi kunne spist i lag alle sammen, men jeg får heller ha det som mål til neste års feiring.

Vi hadde også utskjæringskonkurranse av gresskar, men vi kom ikke fram til en vinner, hehe, jeg ble diskvalifisert av svoger fordi jeg hadde sjekka litt på forhånd på google, men vi koste oss masse alle sammen tror jeg. 

Jeg føler meg litt hyplersk, for det var ikke alt med gårsdagen som gikk like bra, kvelden endte litt dumt etter at de hadde gått, men jeg velger å fokusere på de positive opplevelsene fra gårsdagen istedenfor det som gikk galt. 

Jeg har vært hjemme masse denne uka og det har vært både godt og vondt. Vondt fordi jeg har gått litt tilbake til gamle vaner, og det skremmer meg litt. Jeg er så redd for å falle ned igjen, ned i det svarte dypet når jeg blir utskrevet, men jeg skal virkelig kjempe med alt jeg har for at det ikke skal skje. Jeg tenker hele tiden at neste perm, den skal gå bra. da skal jeg kjempe, da skal jeg klare det, men så er det bare det at jeg venter til neste gang hver gang og jeg klarer ikke bestemme meg for at nå, nå skal jeg begynne med en gang. Jeg vet at det er ting jeg må ta tak i, jeg vet det innmari godt, og jeg skal virkelig prøve, men det er litt vanskelig, jeg må bare innrømme det. 

Om noen timer retunerer jeg tilbake til dpset og bortsett fra noen timers perm i morgen der vi skal feire mamma sin bursdag skal jeg tilbringe helga på dpset og det er i grunn greit.

Ønsker alle en så fin helg som mulig, håper dere får noen fine øyeblikk.

 

Reklame

7 kommentarer om “I’m chasing the light

 1. Så utrolig flink du har vært med pyntinga vennen ❤
  Er trist at dere ikke alle kunne spise sammen, skjønner det ikke er noe godt for deg. Men hold på håpet om at det kanskje er annerledes til neste år, jeg har troen på deg, gi deg selv lov til å ha troen også! Du er så utrolig gøod og vakker søte deg ❤ Trist at kvelden ikke endte så bra etter alle var reist, gjør som du sier, fokuser på det positive og ikke det som gikk galt, du er sterk og flink ❤
  Skjønner du er redd for at det skal falle sammen og ned i det svarte dypet.. Håper du har noen som kan hjelpe deg godt igjennom tiden etter utskrivelsen og får god oppfølging. Så sender jeg masse lykke støv til deg for tiden fremover ❤ Heier på deg ❤ Det skal gå bra dette vennen! Glad i deg ❤

  Liker

 2. Ida Kristiansen: Takk 🙂
  Hehe, jeg også, ser aldri på skrekkfilmer for jeg er så utrolig lettskremt, kan skvette av den minste ting og hopper bokstavelig talt opp fra der jeg sitter. Håper du koste deg, er deilig å bare slappe av med søppeltv noen ganger!
  Klem ❤

  Liker

 3. apologize: Tusen takk for gode ord vennen! Og lykkestøvet skal jeg prøve å fange opp og bruke det når jeg trenger det ❤ Jeg håper du har rett ❤
  Glad i deg også! ❤ Stor og god klem

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s