Spent

Om seks timer ringer vekkerklokka mi og jeg må stå opp. Det gjør meg ingenting for å si det mildt, for grunnen til at jeg må starte dagen så tidlig er fordi det første flyet vi skal ta går klokka halv sju. Først til Amsterdam, mellomlanding i Minnapolis før siste innsats og vi lander i Las Vegas.
Morgendagen kommer til å bli veldig lang, det er nemlig ni timers tidsforskjell og vi kommer fram tidlig på dagen Las Vegas tid.
Regner med at vi sover alle sammen før klokka blir syv i morgen kveld 😉

Jeg er spent, både på godt og vondt, men jeg håper dette blir en tur med fine opplevelser og at jeg kommer hjem med gode minner.

Før jeg dro fra dpset lagde S til en kontrakt som både hun og jeg skrev under på der jeg lovte å følge kostlista på turen. Det er skummelt, men gjør også ting lettere for pliktoppfyllende som jeg er, har jeg gitt et løfte og jeg akter å holde det så langt som det lar seg gjøre. Nå er det heller ikke «mitt valg», det er S som har sagt at jeg må spise og da er ikke alt ansvaret og skyldfølelsen på meg.
Jeg skal prøve.

Zaphira ble levert til onkelen min for noen dager siden og det har vært ekstremt rart og nesten litt ekkelt å være hjemme uten henne. Hun får meg til å føle meg trygg og det er utrolig mye selskap i den katten. Heldigvis så kommer hun jo tilbake og hjem når vi er kommet hjem vi og.

Håper på å sovne om ikke så lenge, trenger søvnen før en travel reisedag i morgen.

Tenker på dere, stay strong beautifuls ❤

Reklame

4 kommentarer om “Spent

 1. Gooooood tur vennen! 😉 Gleder meg allerede til å lese om de gode opplevelsene og minnene ❤ Kos deg mye og ta godt vare på deg selv. Du fortjener virkelig dette, du er heeelt topp! ❤
  God klem og de beste tanker ❤

  Liker

 2. Good tur vakre gode N! Så meldingen din nå, dagene går i surr for tiden med eksamen og alt annet.
  Men jeg håper du får koset deg, nytt livet og bare slappet godt av i julen!
  Er utroolig glad i deg og ønsker deg en fantastisk jul! Klar for sushi date når du kommer hjem! 😀 Har fått timeplanen nå og har noen fridager (minst 1) i uken pluss helg! ❤
  Lykke til med matkaoset, ikke få skyldfølelse om du ikke klarer alt hele tiden. Du er flink og jeg er utrolig stolt over deg uansett ❤ Klem Beate ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s