Things will get better. I promise!

Jeg er ordløs. Tom for ord, tom for alt. Dagen i dag har vært den sprøeste, mest surrealistiske og beste dagen jeg har hatt.

Den begynte riktignok litt dumt med litt dårlig stemning imellom lillebror, mamma og meg, men fy faen, den ble bra utover dagen!

Jeg er stor stor fan av Linkin Park og Dead By Sunrise, alt som involverer Chester Bennington generelt egentlig. Jeg har vært på tre Linkin Park konserter, og to Dead by Sunrise konserter også. I 2005 stoppa Chester meg på gata i New York fordi jeg hadde på meg en Linkin Park tskjorte og han takket meg for at jeg støttet bandet. Hva jeg svarte til det? Jeg ble så satt ut og sjokka at jeg klarte ikke å si et eneste fornuftig ord, og jeg kalte han til og med Mike. Utallige ganger har jeg gått igjennom denne episoden i hodet mitt og tenkt på hva jeg SKULLE ha sagt. I dag fikk jeg sagt det. Det var en signeringsseanse med Chester og Stone Temple Pilots medlemmene på clubtattoo i dag og jeg fikk sagt det jeg ville si for 8 år siden.
Jeg takket han for at han har reddet livet mitt gang på gang og HAN takket MEG og ga meg en lang god klem.
I tillegg tatoverte jeg autografen han skrev til meg på leggen sammen med de to andre Linkin Park tatoveringene jeg hadde fra før.

Når jeg skulle hente ut billettene til kveldens Stone Temple Pilots konsert fikk jeg plutselig og uventet øye på Mr Hahn fra Linkin Park og jeg fikk snakket med og takket han også.

Jeg er fullstendig overvelmet, men det som kommer ut av denne dagen som jeg vil dele med dere er, Aldri Aldri Gi Opp. Ting kommer til å bli bedre, jeg lover deg. Bare se på meg, jeg har vært så langt nede som det var mulig å komme og nå smiler jeg med både øyne og munn. Jeg hadde aldri trodd det kom til å skje igjen, jeg trodde aldri jeg kom til å komme meg opp igjen, men her er jeg.

Never Ever Give Up ❤

Reklame

3 kommentarer om “Things will get better. I promise!

  1. Dette er så utrolig godt å lese vennen min ❤ Du fortjener alt godt, masse ekte smil og glede. Endelig!
    Det høres ut som om du har hatt en fantastisk dag ❤

    Liker

  2. ❤ Du fortjener virkelig å smile, kjenne glede og å ha det godt. Fortjener kun det beste! ❤ Og er såååå glad for at du har hatt en fin dag, den virket fantastisk 🙂 Du e så sterk vennen, virkelig, vær stolt over deg selv gode du ❤ DU FORTJENER Å HA DET FINT, GODT OG FANTASTISK ❤ Ønsker deg alle dager gode og vakre, fordi du fortjener det! Kleeeem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s