Du knuste meg ikke

Ett år har gått siden jeg så pent spurte 2013 om vi kunne være venner og dele noen smil sammen. Jeg tvilte sterkt på at det nye året ville vise meg godvilje, men jeg spurte likevel.
Det viste seg at jeg hadde rett i mine tvil, 2013 har vært et vondt, jævlig og tungt år som jeg verken ville eller trodde jeg kom meg levende igjennom.

Seks og en halv måned har jeg tilsammen vært innlagt på fire forskjellige avdelinger gjennom året som har gått.
Jeg har ikke bodd hjemme i leiligheta mi sammenhengende i over en uke siden slutten av mai, jeg har brukt ukene etter det enten som innlagt eller på reise.

Det er sprøtt å tenke på at om bare en dag eller to så er datoen på kalenderen 2014, jeg trodde ikke i mine villeste drømmer at jeg kom til å få oppleve det. 2013 skulle være det siste året jeg levde, jeg var fast bestemt, jeg hadde gitt fullstendig opp. Nå er jeg likevel stolt av meg selv for at jeg er her, at jeg fortsatt puster. Jeg vet med meg selv hvor mye det har kostet meg, hvor mye jeg har kjempet for å greie å smile igjen.
Jeg vant over meg selv og 2013 greide ikke å knekke meg selv om det var veldig nære på en del ganger.

Nyttårsaften skal tilbringes ombord i et fly, noe som både er veldig deprimerendes og en stor stor lettelse.

Jeg liker ikke nyttårsaften, det ligger så mye forventninger pakket inn i et par timer og det ender alltid i skuffelse, så når jeg tenker over det så finnes det ingen bedre måte å komme seg igjennom denne kvelden på. Jeg svever mellom forskjellige land når det nye året kommer og det kan vel være et godt tegn på hva jeg kommer til å få oppleve gjennom de neste tolv månedene, jeg har planer om å reise og få noen gode opplevelser på kjente og ukjente plasser i året som kommer.

Jeg håper med hele meg at 2014 er snillere mot meg enn det 2013 har vært.

Jeg håper smilene fortsetter å komme.

Jeg håper jeg fortsetter å gå framover istedenfor bakover, og jeg vet at det må jeg fortsette å kjempe for.

Jeg håper jeg klarer å gjennomføre noen av målene jeg har satt meg.

Jeg håper 2014 vil være venner med meg.

Reklame

4 kommentarer om “Du knuste meg ikke

 1. Så bra at du er kommet deg gjennom 2013! Om det ikke har vært det beste året så er det snart omme og et nytt og forhåpentligvis mye bedre år kommer i møte og tar imot deg med åpne armer. Forhåpentligvis er dette året der det snur. Om du får noen nedturer innimellom så håper jeg ikke det blir noen lange nedturer.
  God tur hjem og et RIKTIG GODT NYTT ÅR!
  Klem<3

  Liker

 2. utilstrekkelig i livet: Takk vennen, jeg håper du har rett, 2014 må være året der ting snur, både for meg og deg ❤ Litt forsinket, men riktig godt nyttår til deg også ❤
  Stor klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s