Tid for hverdag

Da er vi kommet oss til Amsterdam, har vært her siden syv i morges og flyet videre går ikke før om noen timer enda. Det er likevel ikke lenge til jeg er hjemme igjen og det vekker tankekaoset og skrur på full styrke.

Jeg gleder meg, men jeg gruer meg litt også, nå er det HJEMME jeg skal være framover. Det er sprøtt å tenke på, men som jeg skrev i et tidligere innlegg så har jeg ikke bodd hjemme mer enn en uke i gangen siden mai, altså SYV måneder har gått siden jeg sist bodde hjemme og ikke bare var på besøk i min egen leilighet. Det kommer til å bli endel utfordringer jeg må komme meg gjennom den neste tiden, men det er godt å vite at det er hjemme jeg burde være nå, at jeg er frisk nok til å være der.

Jeg er livredd for å falle ned igjen nå når hverdagen begynner, men jeg gleder meg litt til hverdagen likevel. Det skal bli godt å være i vandte tilgivelser med mine ting og rutiner, og i morgen skal vi hente Tatou hjem fra kennelen han har vært på mens vi har vært vekke.
Jeg har savnet både han og Zaphira veldig og det skal bli godt å se dem igjen. Zaphira får jeg riktignok ikke hjem før om ett par dager, men imellomtiden skal jeg kose meg med godhunden Tatou.

Håper nyttårsaften ble god for dere, jeg tenkte på dere i går ❤

Reklame

2 kommentarer om “Tid for hverdag

  1. Skjønner du er redd for å falle igjen. Håper du får masse fine dager framover og jeg bare elsker leiligheten din, ja ut i fra det jeg har sett på bildene her inne på bloggen.
    Klem fra hun som eier instagramprofilen, lillepike80

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s