Pluss noe, minus noe annet

En lang dag fyllt av mye, men likevel ikke masse er snart unnagjort. 

Jeg hadde første time med psykologen min siden før avreise og utskrivelse i dag. Vi fikk utveksle ord og setninger med hverandre og kom fram til noen mål med behandlingen framover. 

Det er noe som har blitt plussa på, mens andre ting er tatt litt til side enn så lenge. Som Matkaoset.

Jeg er i grunn fornøyd med det, men jeg vet ikke riktig om det er for de rette grunnene jeg er glad for at vi ikke skal ha så stort fokus på det. Jeg er bedre enn jeg var, men jeg må bare innrømme at tallet styrer dagene mine i stor grad fortsatt og det er fortsatt ett matKAOS, men jeg velger å fokusere på de tingene som går bra framfor de som ikke er fullt så bra.

For noen dager siden begynte jeg sent en kveld å ommøblere soverommet/hobbyrommet mitt og bare det at jeg i det hele tatt begynte på noe sånt selv på eget intiativ og alene er et ganske stort tegn på at jeg har det bedre, og at energien er tilstede, bare tenkt tilbake på innleggene jeg skrev når jeg flyttet leilighet i huset mitt for snart ett år siden, da orket jeg bokstavelig talt ikke en dritt og måtte ligge i en sofa mens de andre jobbet. Noe jeg fortsatt har dårlig samvittighet for forresten, men ærlig talt så hadde jeg ikke noe annet valg, det var tomt i kroppen og hodet mitt på det tidspunktet og jeg hadde ikke mulighet til å gjøre noe. Kroppen og depresjonen stoppet meg.                                                                                                                                                                                                                                                                                           Så selv om soverommet ikke er ferdig og slik jeg vil ha det enda så jubler jeg litt for meg selv for at jeg begynte.

Jeg glemte å nevne at jeg har fått en ny (tilleggs) trenings/støttekontakt, møtte henne nå i begynnelsen av uka og hun virket veldig okei, og har en del av de samme interessene som meg, blant annet hunder.

Hun har faktisk tenkt tanken på å bli hundetrener/instruktør, og på tirsdag skal vi ta med Tatou ut og opp i parken der hun skal vise meg hvordan jeg skal lære han det han trenger å lære, noe som er veldig positivt i og med at Tatou har en del å lære og angsten min stopper meg fra å ta et kurs med han.

Jeg er en smule sliten og lei i dag, men jeg har null og niks av planer i helga så håper jeg får hentet meg litt inn igjen etterhvert.

Ellers så er jeg veldig veldig stolt av Beste B som har bestått to av tre eksamener så langt. Sorry vennen, måtte bare skryte litt av deg her også ❤ http://www.mywayback.blogg.no

Reklame

4 kommentarer om “Pluss noe, minus noe annet

  1. Jeg er så glad for at livet smiler litt til deg i blant, forhåpentligvis blir det bare bedre og bedre. Du er virkelig en fighter!! Stolt av deg!! Mange klemmer ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s