Gruppeterapi(?) og litt annet smått

På torsdag hadde jeg som sagt time med psykologen min og det var i grunn en ok time selv om hodet mitt var litt tomt innimellom og jeg ikke alltid greide å finne ordene jeg trengte.

Hun kom med et forslag om en gruppeterapi de har på poliklinikken som hun tenkte jeg kunne hatt godt av. En mentaliseringsgruppe som har møter hver uke i to timer i ti uker til sammen.

Jeg fikk med meg en brosjyre og skulle tenke på det til neste time og gi et svar da.
Jeg blir redd bare ved tanken, jeg og angsten min i en terapigruppe? Samtidig tror jeg at jeg kunne hatt nytte av opplegget, så nå etter å ha tenkt noen dager heller jeg mest mot et ja.
Er det noen av dere som har prøvd noe lignende og kan fortelle meg litt mer om hva det går ut på så blir jeg veldig glad!

Jeg fikk blomster av mamma på onsdag, det er så koselig med en blomsterbukett. Nå i helga har jeg leiligheta for meg selv, foreldrene mine har planer for de neste dagene og bor en annen plass. Det er litt deilig å være litt alene, men det har også vært veldig koselig å ha dem her.

Jeg er riktignok ikke helt alene, hjertene mine er her begge to og holder meg med selskap og underholdning. Se hvor skjønne de er, her har de slukna vedsiden av hverandre og passer på meg når jeg tok meg en røyk på verandaen. Mamma tok bildet for noen dager siden. De to altså ❤

Til middag i dag lagde jeg meg noe genialt som jeg definitivt kommer til å lage flere ganger! Blomkålpizza, altså pizzabunn laget av blomkål, to eggehviter, litt mager kesam og krydder med tomatsaus toppet med tomat, sjampinjong, spinat og litt lett hvitost, og hele pizzaen inneholder bare 474 kalorier, noe som tilsier at fire stykker som jeg hadde til middag i dag, ble bare 237 kalorier og det smakte skikkelig godt! Det synes personal X som spiste andre halvparten også, hihi 🙂 Nå kan jeg også spise pizza uten å freake fullstendig ut etterpå og det er jo positivt.

Reklame

En kommentar om “Gruppeterapi(?) og litt annet smått

  1. Åh, så herlige de er! Pizzaen så utrolig god ut!
    Hvis du føler du er åpen for å prøve ut gruppeterapi, så er det kjempeflott, men du må huske at det ikke er for alle, og at hvis det blir helt feil for deg, så er det nettopp det — helt feil. Ikke noe mer å gjøre med det. Lykke til da 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s