I ett

Ting skjer og dagene går i ett.

Jeg har fått endel faste ting på programmet, og jeg trives med det.

Med en tilfeldighet ble jeg plutselig med på en jentegruppe arrangert av psyk aktivitetshuset i byen, vi møttes for andre gang i går og da gikk vi på en kunstutstilling på kunstforeningen.
Vi skal møtes fast hver fjortende dag og gruppen skal brukes både til å finne på ting og dele ord rundt et bord når det trengs.

I tillegg meldte jeg meg på et kurs i glassfusing i regi av samme sted, det skal foregå over to dager i neste uke og det skal bli spennende, gleder meg til å lære litt mer om den teknikken!

I dag var jeg og personal X på treningssenteret igjen også og jeg er så positiv til hele greia, det gir meg mye det å trene og bruke kroppen og det gjør måltidene en smule lettere også. Ønsket er å få til å trene der tre ganger i uka, en gang med treningskontakten, en gang med personal fra huset mitt og så vil jeg prøve å gå dit alene en gang også. Jeg håper jeg greier det og at ikke angsten setter en stopper for planen min.

Til middag i dag lagde jeg vegetarlasagne med både linser, brokkoli, tofu og valnøtter i blant annet. Det smakte skikkelig godt og jeg kjempet mot friskhet ved å spise uante kalorier selv om det er veldig skummelt.

Matlaging er noe jeg liker godt selv om det også er veldig skummelt i forhold til spiseforstyrrelsens stemme.
Jeg smekka også sammen ingrediensene til hjemmelaga musli mens jeg var i gang, så nå er det også i boks. Haha, bokstavelig talt også.

I tillegg har jeg og mamma fått laget til hobbyrommet/soverommet mitt i dag, nå begynner det å ligne på noe.

Kvelden har jeg brukt på å lage ferdig bursdagsgaven til lillebror, han har nemlig bursdag i morgen og kommer hjem på perm for helga, noe jeg gleder meg enormt til. Det har vært tungt og rart å ikke ha han i nærheten og dette blir første gang jeg får se han siden han dro av gårde i militæret for snart en måned siden.

Reklame

2 kommentarer om “I ett

  1. Du er jammen meg flink som får til både mat og trening med tanke på hvordan du har slitt og fortsatt sliter med deg. Du kan virkelig gi deg selv en klapp på skulderen og si, dette klarer jeg. Vær stolt av deg selv. Blir sikkert greit å få se broren din igjen vil jeg tro.
    Ha en fin dag i morgen.
    Klem<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s