Utfordringer

Jeg er her altså. Det har blitt litt sjeldnere oppdateringer i det siste og det har flere grunner.

For det første så vet jeg ikke helt hvordan ting går, for det andre vil jeg være positiv og det er ikke alltid det samsvarer med det som foregår inni meg, og for det tredje vil jeg ikke skrive noe som får familien min som leser innimellom, til å bekymre seg.

Det ER ingenting å bekymre seg for, men jeg merker likevel at ting går litt tyngre igjen.
Kanskje har jeg tatt meg vann over hodet med alle planene jeg har for tiden, kanskje tar jeg litt flere bakoversteg enn det jeg helst vil innrømme.
Jeg vil bare være sterk, jeg vil bare smile, jeg vil bare være flink.

Det vi snakket litt om i forrige psykologtime er redselen min for å skuffe, alt og alle egentlig. Det er slitsomt å alltid skulle gå og være redd for å gjøre ting feil, si noe feil, rett og slett VÆRE feil. Det er jeg selv som setter store krav til meg selv, innerst inne vet jeg at det til tider er FOR høye krav, men det er slik jeg føler meg.

Feil.

Dette er noe vi skal jobbe med framover, og forhåpentligvis får det meg et steg videre mot glede.

Gårsdagen var en tung dag, og jeg ble tilslutt så trøtt av dagen at mamma måtte holde rundt meg og støtte meg bortover mot senga fra stua klokka halv ti, jeg var så trøtt at jeg sjangla og jeg hadde ikke kommet meg inn i senga på egenhånd.
Jeg hater å bli så zombietrøtt!

Jepp, foreldrene mine bor her fortsatt, leiligheten de skal flytte inn i skulle egentlig være innflyttningsklar den 1., men nå er det utsatt til den 12.
Det går greit, det har sine positive og negative sider å ha de her, men mest positive tror jeg.

I dag kom jeg meg på ukens andre treningsøkt, men det var litt senere på dagen = flere folk = mer angst. Jeg klarte likevel å være der og fullføre treningen, og det er jeg glad for, men det krevde litt.

I morgen er det også tid for å utfordre angsten, som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg meldt meg på et to dagers kurs i glassfusing og jeg skal prøve å gå dit helt alene uten noen å støtte meg på! Jeg er veldig spent, men forhåpentligvis går det greit.
Det skader likevel ikke om dere krysser fingrene for meg og ønsker meg lykke til, det hadde jeg satt stor pris på ❤

Reklame

En kommentar om “Utfordringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s