Smil

I uka som har gått har jeg fått oppleve mange fine stunder.

Jeg, Tatou og støttekontakta mi var på Sukkertoppen, et lite fjell her i byen, på torsdagsmorgen.
En herlig måte å starte dagen på.

På onsdag var jeg først med jentegruppa fra psyk aktivitetshuset på et glassblåseri der vi fikk se glassblåseren i aksjon, spennende greier det der. Så var det å dra rett til bygda med tantungene mine som er på besøk her denne uka, og når vi kom dit dro vi på utforskningstur til en liten øy med bunkere fra krigen.
Tatou har storkosa seg denne uka, mye aktiviteter og nye plasser å oppleve.
Ser du smilet på bildet av oss? Bare han får meg til å smile så bredt og ekte. Jeg er ufattelig glad i den lille skapningen der!

I dag har hele gjengen reist i minibuss til en besøksgård ca tre timer unna. Det var en finfin tur, både små og store unger (jeg, haha) hadde det veldig kjekt! Det var mange fine dyr der og veldig fint laget til. Fant meg til og med en liten kattunge å kose litt med 🙂

Liker godt det siste bildet, det viser ekte glede og at det finnes gode stunder selv om lyset svikter både titt og ofte.

Reklame

En kommentar om “Smil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s