Panikk. Lille gode Zaphira <3

Vond og trist og jævlig morgen.

Zaphira spiste på morgentablettene mine som personalet hadde satt på bordet mens jeg var på do.
Vi ringte dyrlegen og hun sa at vi måtte komme inn for å gi henne et brekkmiddel for å få det opp igjen, så vi dro dit. Der fikk jeg vite at hun måtte få kull hver sjette time i et døgn og nå er hun der til i morgen for å bli passet på og få behandling.
Hadde jeg kunnet gråte hadde jeg gjort det nå. Stakkars lille gode Zaphira!
Av egen erfaring vet jeg at kull er noe dritt, men forhåpentligvis skal dette gå bra. Værsåsnill å kryss fingrene deres for Zaphira, jeg klarer meg ikke uten henne! For deg er hun bare en katt, for meg er hun mitt alt, min beste venn som forstår når jeg trenger trøst.
Faen!

Reklame

4 kommentarer om “Panikk. Lille gode Zaphira <3

  1. utilstrekkelig i livet: Det var helt forferdelig, heldigvis gikk det bra med henne og nå er hun helt fin igjen, men det var en skikkelig skrekkopplevelse. Tenker på deg vennen, er veldig bekymra og håper du har fått hjelp! Klem

    Liker

  2. urobat: Tusen takk vennen! Heldigvis gikk det bra, nå er hun hjemme og helt fin igjen, men ja, det var en skikkelig skrekkopplevelse!
    Tenker på deg ❤ stor klem

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s