Oppussingstid

Det blir en spennende oppussingsuke som møter meg nå. Det hele kickstarter i dag, endelig skal jeg male opp igjen soverommet/hobbyrommet mitt i leiligheta Fargekaoset.

Det eneste rommet jeg ikke er fornøyd med etter at vi malte i fjor skal endelig få nye farger. Jeg så allerede ved første penselstrøk i fjor at fargen jeg hadde valgt ut ble helt feil, den var jo så fin på fargeprøven, men på veggen ble den ikke fin i det hele tatt. Så nå er det på tide å prøve igjen, mamma kommer klokka tolv og da skal vi begynne med malingskosten igjen. Jeg gleder meg til det blir ferdig og forhåpentligvis blir resultatet bedre denne gangen.

På torsdag kommer svoger, søs og pappa for å hjelpe meg å legge gulv på soverommet og stua/kjøkkenet også, det er liksom den siste tingen som mangler for at Fargekaoset skal bli akkurat slik jeg vil ha den.

Jeg er takknemlig for at jeg får lov til å gjøre leiligheta mi slik jeg vil ha den av kommunen, som dere sikkert har fått med dere påvirker farger meg enormt og det å være omringet av farger og ting jeg liker er veldig viktig for psyken min.
Jeg tror det kommer av at jeg har vært så mye innlagt på sterile plasser i lange perioder siden jeg tretten og jeg trenger å ha det motsatte hjemme.
Det som de fleste ser på som luksus på hotel med hvite håndduker og sengetøy får meg tilbake til vonde minner.

I tillegg så er jeg jo en kreativ person som har en smule spesiell stil både med klær og interiør og det er noe som får meg til å føle meg glad og inspirert til å finne nye prosjekter å bruke tiden min på.
Jeg gleder meg!

Reklame

3 kommentarer om “Oppussingstid

  1. urobat: Ja, hihi, heldigvis ser det allerede mye bedre ut 🙂 Gleder meg til det blir ferdig for nå sover jeg på sofaen i stua, og det gir ikke akkurat skikkelig kvalitetssøvn så er rimelig trøtt om dagene.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s