Påfyll av krefter

Og vips – så befant jeg meg plutselig i Tyrkia.

På fredag i forrige uke ringte mamma og sa at hun hadde snakket med medie3 og operasjonen blir ikke før om ett par ukers tid, så hun lurte på om vi skulle hoppe på en fjortendagers tur til Alanya på et allinclusive hotel og det sa jeg selvfølgelig ja til, så på søndag satt vi på flyet på vei mot varmen og sola.

Det er deilig å komme seg litt vekk og skal jeg være ærlig, trengte jeg det nå. De siste ukene har vært en berg og dalbane av følelser og energitap, så det å komme seg på ferie for å samle litt nye krefter passer perfekt.

Alt er ikke tipptopp, men det er i bedring igjen og det er alt jeg ønsker.

Nå er det sol, varme, avslapping og utforskning som er i fokus og forhåpentligvis kommer jeg hjem med ny energi og nytt pågangsmot.

Tenkte jeg bare skulle skrive noen få ord her nå, jeg tenker titt og ofte på bloggen, men jeg har ikke hatt overskudd til å skrive noe i det siste.
Snart kommer det flere ord igjen!

Reklame

3 kommentarer om “Påfyll av krefter

  1. Heldige du som er i varmem! Her regner det og blåser 😥
    Savner deg vennen! Kom hjem snart så vi får møtes! 🙂
    Godt du er litt påvei oppover, det fortjener du virkelig!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s