Spontant og skummelt, men også veldig kjekt og som en drøm.

Det som skjer nå er nesten uvirkelig, aldri, aldri i verden om jeg hadde trodd at dette kunne skje, at livet kunne snu og faktisk begynne å smile til meg. 

Dette siste halve året har det skjedd masse små ting som til sammen har formet seg til en stor ball av forandring, av glede og håp for en hverdag og en framtid jeg ikke en gang turte drømme om tidligere. 

Nei, alt er ikke perfekt, langt derifra, jeg har fortsatt mine demoner jeg må kjempe daglige kamper med, og jeg har en lang, lang vei igjen før jeg kan si, om jeg i det hele tatt får sjansen til å oppleve det da, at nå er jeg så frisk som jeg kan bli og livet er min venn.

Vet du hva jeg gjorde på tirsdag? Fullstendig ut av det blå? Jeg lå i senga mi og slappet litt av på formiddagen, og surfet litt rundt på nettet på mobilen. Jeg fikk plutselig øye på billetter til Metallica konserten som skal være på Valle Hovin på søndag. Dette er en konsert jeg har hatt veldig lyst til å oppleve, siden konsertopplevelsen med Metallica i 2012 med lillebror var fantasisk, men jeg trodde billettene ble utsolgt allerede før jul i fjor så jeg ble kanskje en smule ekstatisk og litt overivrig kan man si, for plutselig hadde jeg ringt til T, venninna mi som jeg har fått kontakt med igjen, og spurte om hun ville være med til Oslo på konsert. Hun ordnet seg fri fra jobb på mandagen og innen tre timer etter at jeg oppdaget at det var billetter igjen, var konsertbillettene, flybillettene og hotell bestillt og i boks. Hva? Skal jeg virkelig på min første venninnetur noensinne? Skal jeg virkelig reise og være vekke i fire dager i Oslo med bare en venninne som følge, ingen familie tilstede?

Ok, så javel, jeg holder på å freake ut nå, og jeg er ganske nervøs fordi det har gått opp for meg at nå skjer det faktisk, i morgen ettermiddag setter vi oss ombord i flyet og jentetur venter meg.

Jeg kan ikke bare la min uønskede baggasje av angst, matkaos og utmattelse være igjen her i Ålesund, jeg kan ikke bare sette det fra meg og dra, jeg må nok ha det med som håndbaggasje overalt hvor jeg beveger meg, men jeg vil, jeg ønsker så sårt at dette skal gå bra. Værsåsnill, gå bra. 

Reklame

3 kommentarer om “Spontant og skummelt, men også veldig kjekt og som en drøm.

  1. Så fantastisk kjekt å høre. Det er virkelig deg vel unt. Jeg håper du får en mega fin tur til Oslo og at du og venninna di koser dere glugg i hjel på denne turen. Jeg håper du klarer å slappe såpass av at dine demoner ikke tar overtaket og heller lar deg ha det kjekt på denne turen.
    Stor klem ❤

    Liker

  2. Nydelig lesing! Kjempegøy da, og utrolig tøft av deg 😉 Håper virkelig det går bra, krysser fingrene for deg ❤ Kos deg masse! Fint å vite at du er i nærheten av meg de dagene, skal sende maaaasse gode tanker din vei ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s