Change of plans

Dagen i dag har ikke gått som planlagt i det hele tatt. Det første som skjedde når jeg våknet, var at de ringte fra poliklinikken og sa at timen i dag måtte avlyses for psykologen min var hjemme med sykt barn. I dag passet det i grunn rimelig dårlig for min del, for det er en måned tids siden forrige time av forskjellige grunner og i dag skulle være siste time før hun tar ferie. Så nå blir det nok en måned til før vi får snakket sammen, og det er litt dumt, men det får vel gå det også.

På fredag var det nemlig samarbeidsmøte med hele teamet mitt og meg og der kom det opp litt forskjellig som jeg må jobbe med og få hjelp til.

I tillegg skulle jeg møte støttekontakta mi men timene gikk uten at jeg hørte noe fra henne og først i halv ni tiden fikk jeg melding om at hun hadde glemt at vi skulle møtes i dag. Sånt skjer jo, så det er jo ikke hennes feil, men det ble en litt dum dag i dag siden ingenting ble som planen var.

I går hadde jeg siste dagen med Tante også, hun reiste hjem til USA tidlig i morges. Det var trist at hun dro nå, jeg kjenner at jeg blir litt melankolsk når jeg tenker på det, for hun er jo tross alt det eneste familiemedlemmet jeg står nær uten om foreldrene mine og søskenene mine med familien deres. Heldigvis er den lille familien jeg har veldig tett sammenknyttet og de støtter meg veldig i det meste.

Jeg har litt å stri med for tiden, jeg er i grunn rimelig sliten både i kropp og sinn, men jeg er også positiv på at ting skal bli bedre igjen.

Akkurat nå lukter det godt i leiligheta for jeg holder nemlig på å steke meg brød og i dag ble de turkise med hjelp av litt konditorfarge. Farger gjør livet levbart ❤

Så helt til slutt vil jeg bare takke for alle de utrolig gode ordene jeg har fått i kommentarer på de siste innleggene mine. De er nesten for gode til at jeg tørr å lese dem og å svare virker umulig fordi jeg fortjener ikke slike ord. Men vit at de betyr utrolig mye for meg! Og fra nå av skal jeg prøve å svare på kommentarer uansett. Tusen hjertelig takk!

Reklame

2 kommentarer om “Change of plans

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s