Happy Halloween og uka som har gått

Forrige uke var en maratonuke, og jeg hadde planer hver dag. Det er godt å få noe ut av dagene selv om det også tærer på energilageret mitt. 

På gruppeterapien på onsdag var jeg den eneste som dukket opp, så det ble en kort alenetime, men da jeg satt på venterommet på poliklinikken etterpå og ventet på å bli hentet av huset mitt, dukket en av de andre deltagerne av gruppa opp. Siden vi allerede hadde avsluttet dagens time ble vi sittende å snakke fram til jeg ble hentet, og siden jeg fant ut at hun også bodde i byen, spurte jeg henne om hun ville sitte på. Når vi nærmet oss byen tok jeg en råsjanse og spurte om hun ville bli med opp til meg en tur, og etter noen minutter i fargekaoset viste det seg at vi egentlig er ganske forskjellig like. Hun er like rar på en positiv måte som meg, og praten gikk veldig lett. Vi hadde ikke pratet sammen utenom gruppa før og bam, fordi jeg tok en sjanse og utfordret angsten så fikk jeg en ny venn. 

Jeg fikk spørsmålet om jeg kunne si en postiv ting om meg selv på gruppeterapien og etter å ha tenkt meg lenge om, og først sagt at det ikke finnes noe positivt med meg og fikk beskjed om å måtte prøve igjen av behandleren så kom jeg fram til at jeg er flink til å utfordre meg selv. Det er sant, og det er jeg litt stolt av. Jeg prøver stadig ut nye metoder for å forbedre situasjonen min, og jeg utfordrer meg selv daglig. 

Jeg er over gjennomsnittet glad i Halloween for de som ikke visste det, og istedenfor å ha Halloweenpynten oppe i en dag, har jeg innført Halloweenmåned i oktober. Jeg pyntet selvfølgelig ekstra når det skulle feires da, men edderkopper og spindelvev har i tillegg til å være halloweenrelatert også vært angsteksponering for meg denne måneden. Jeg har jo edderkoppfobi i varierende grad, men for ca en måneds tid siden ble jeg så satt ut av en edderkopp på balkongen min, jeg har ikke reagert så kraftig på flere år, og da skjønte jeg at det var på tide med litt eksponering igjen og da passet det jo ypperlig at det nærmet seg Halloween 🙂

 

Når plan A ikke blir noe av, er det godt at det finnes folk rundt meg som kommer opp med en plan B, fredagen skulle jo egentlig feires med beste B, men hun ble uventet dårlig og kunne ikke komme (ikke tenk på det B <3), og da kom primæren min på huset med forslag om at vi kunne feire litt i fellesstua, så da tok jeg med meg gresskar ned som vi skjærte ut og vi stekte vafler og så på idol sammen. På lørdag kom først søs og tantegull for å feire litt forsinket siden søs var på jobb på fredagen, og litt utpå ettermiddagen kom foreldrene mine og svoger også og de fikk middag her alle sammen. Det var koselig, men når de skulle gå merket jeg at humøret var i fritt fall, så jeg spurte mamma om jeg kunne overnatte hos dem til søndagen og det passet jo fint siden mamma hadde bursdag dagen etter. 

Skal prøve å skrive litt mer senere i dag/i morgen, men her kommer en sniktitt på en Halloweenpyntet fargekaoset ❤

Reklame

En kommentar om “Happy Halloween og uka som har gått

  1. Så stilig du hadde pyntet i hjemmet ditt. Jeg synes du er kjempeflink til å eksponere deg etter hva jeg har lest på bloggen din. Bare fortsett den gode jobben og vit at det ikke er verdens undergang om det hender du ikke utfordrer deg en dag. Det er lov å ta pause. Men jeg kan tenke meg det gir litt mersmak når du ser alt det positive som kommer ut av det.
    Kjempegod klem til deg søte du.❤️👻

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s